Kiváló 2025. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2026. március 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A táj itt kevéssé parkosított, inkább mezőgazdasági, de gyanítom, hogy leginkább vadászatra használt terület. Minden esetre gyönyörű, üde, a természet saját maga alkotta egyszerű szépségében. Tetszett, hogy a Kőporos szálloda nagyon jól élt ezzel a lehetőséggel. Tágas terasz, ahol kávézáskor gyönyörködni lehet a tájban és hatalmas erkélyek (kicsit a szobák kényelmének rovására). A kis kompakt szálláshely mindennel fel van szerelve, ami elvárható egy 4-csillagostól, de különösebb luxus nélkül. A kertben, kicsit távolabb jó időben használható úszómedence (akkor viszont biztos nagy élmény), az épületben 4 vagy talán 6 férőhelyes jakuzzi. Mindenhol tisztaság, jó ízlés, visszafogott elegancia. A vacsora u.n. tányérszervízes erről kicsit részletesebben írtam. A reggeli péksütemények frissek, jók a felvágottak, sajtok, és meleg ételt lehet külön rendelni. Nem csak a környéken lehet hosszabb-rövidebb sétákat tenni, de elérhető közelségben van Sárospatak, Sárvár és Tokaj is. Itt-léntünkor kevés vendég volt. Remélem, hogy a szálloda tud annyira rentábilis lenni, hogy fennmaradjon és gondoskodhasson a vendégei lelki békéjéről és testi nyugalmáról.