Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak egyszer

Hotel Vécsecity HernádvécseHotel Vécsecity Hernádvécse a térképen

Átlagos 2019. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. január 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Építő és javító szándékkal írom:
Májusban voltunk először itt családostul,két felnőtt, két 20 éves és egy 15 éves gyerekkel. Akkor el voltunk ragadtatva, ezér jöttünk vissza dec végén, 4 napra. Csalódás volt. Erősen hanyatlott a színvonal. Példák:
- első este a wellness jó volt, szauna 95 fokos még fél 9 után is. Második és 3. este 6-kor a szauna 70 fokos, folyamatosan hűlt, 7 órakor már csak 60 fokos. A gőz lehűlve. Az infra nem működik. Személyzetet nem láttunk. Törölköző és lepedő nincs. A szauna utáni hidegzuhanyból csak pislákol a víz. Jakuzzi vize hűvös.
- Étterem: reggelinél gyakran lefogynak az enni és innivalók, lassan pótolják. Vacsoránál ez még fokozottabban így van, főleg 8 órától. Az italautomatával szembeni sarokban lévő ételek hidegek. Desszert 8 után nincs, - elfogyott - mondja a személyzet.
- Személyzet: agyonhajszolt, fáradt tanulók..reggel is és este is ők vannak, minden nap, míg ott voltunk. Ezért figyelmetlenek. Italfogyasztás nyugtáját nem iratják alá.
- Ételek: visszatérésünkben ezek is motíváltak. Sajnos. Esett az ízvilág színvonala, az ételek változatossága.
Összességében most másodszor sajnos nem volt jó a benyomásunk, hanyatlónak éreztük a színvonalat. Kellene egy belső, szakemberek által végzett kontroll, hogy ez a folyamat megálljon, visszaforduljon. A hely, a kialakítás, a térség...mindez megérdemelné a törődést.

A javulás reményében
Miki21
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Szörnyű

Hotel Vécsecity további értékelései

2024.04.07gyerekekkel
Gyenge
Először a pozitívumok: többségben kedves, segítőkész személyzet. Finom ételek. Kicsi, de kellemes és tiszta wellness. Akkor a többi: Az egyik recepciós hölgy nagyon nem oda való. Az objektum számomra egy összehordott, jellegtelen, giccses valami. Sajnos, már köze sincs az eredeti kastélyhoz....
2023.12.04a párjával
Gyenge
A környezet és a hotel szépsége elvitathatatlan! A kastély szárnyban télen a szobában a hőmérséklet 17 fok, ami éjjel nappal ugyanennyi volt, a szobát felár ellenében foglaltam. A csomag tartalmazott masszázs kedvezményt amiről a fizetésnél derült ki, hogy nem tudják figyelembe venni, mert...
2023.04.12családjával
Kiváló
A szálloda alapvetően jó. A személyzet segítőkész. Az ételek finomak. A wellness részleg kicsi. Ha valaki később megy vacsorázni akkor már nem sok fogásból választhat. Például mi negyed kilenckor érkeztünk. Azért olyan későn , mert előtte tömve volt az étterem és nem szerettünk volna verekedni az...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Angyal Villa Rátka - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.06.02-ig
Angyal Villa Rátka
39.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval