Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

jó és rossz= gyenge átlagos

Gyöngyvirág Étterem HévízGyöngyvirág Étterem Hévíz a térképen

Átlagos 2017. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. június 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
3 alkalommal étkeztünk ottlétünk alatt az étteremben. Az első két alkalommal ebéd illetve vacsora menüt ettünk ami jó volt, de kevés. Megjegyezném, hogy az előző években is jártunk itt és akkor lényegesen nagyobb volt a menü adag.
Aztán a búcsú vacsoránkat is itt szerettük volna elfogyasztani, de ezzel el is ment az egész esténk - sok méreggel és bosszúsággal fűszerezve! Több mint 2 órát töltöttünk az étteremben elsősorban várakozással. Pl. a májgombócleves kerek 1 óra alatt készült el! Közben kiderült, hogy amit főételnek rendeltünk (süllő roston) nincs....de az étlapon szerepelt. Kérdem én akkor miért van rajta ha nincs? Rendeltünk helyette mást, de már nem nagy örömmel. (meg is kaptuk 40 perc múlva)
Még megjegyezném, hogy az étteremben 4 asztalnál volt csak vendég - így a szakács nem hivatkozhat arra, hogy túlterhelt volt. Legfeljebb elfoglalt...valami mással és nem a munkájával.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Gyöngyvirág Étterem további értékelései

2022.07.11egyedül
Nagyon finomak az ételek.A rántott csirkemell olyan mintha a nagymamám csinálta volna.Azt azért észrevettem hogy a koktéllap nem naprakesz mert az euro már régota nem 259ft.
2022.01.26egyedül
Kiváló
Minden hónapban egyszer jövök Hévízre, és kizárólag a Gyöngyvirág étteremben fogyasztok. Megjegyzem úgy három éve, alkalmanként kétszer is megyek....:) Nem szoktam értékelni, mert sajnos kevés időm van ilyesmikre, de kritikán aluli valakinek a gonoszsága. Egyáltalán nem drága, nagyon kiadós...
2020.08.24a párjával
Szörnyű
B.nkó kiszolgálás, minőségen aluli étel, de legalább drága. Az olcsó menüben a kiválasztott étel az "eredeti" menülapról választott verzióhoz képest alig tartalmaz valamit, az íze egyenesen botrányos. Az italok ára csillagászati árakat üt meg.
Népszerű szállások a környéken
Holiday Club Apartman Hotel Hévíz - Két ünnep között
Két ünnep között
12.26-30.
Holiday Club Apartman Hotel Hévíz
83.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval