2025. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. november 25.Ajánlom a helyet másoknak is!
Negyedik alkalommal voltunk ebben a szuper szállodában.
A szállodát folyamatosan újítják, ezért mindig ad nekünk valami új élményt.
Először lássuk a pozitívumokat:
Kényelmes, tiszta szobák.
A reggeli nagyon finom.
A vacsora kiváló. El sem tudom mondani, hogy hányféle ételből lehet választani. Igyekeztünk szinte mindent megkóstolni. Minden fogás nagyon finom, gusztusos. Minden nagyon ízlett.
Itt mindenki talál fogára valót.
A wellness Pazar. Kényelmes pihenőágyak, finom koktélok. Csend, és nyugalom.
Mindig minden patyolat-tiszta.
A szauna szeánszok felejthetetlenek.
A Gyógyfürdőben érdemes minden medencét kipróbálni. Tökéletes ellazulás.
A masszázs medencék igazi élményt nyújtanak.
Nagyon pozitív, hogy ugyan a wellnessbe külső vendégeket is fogadnak, de kizárólag csak akkor, ha nincs teltház. Így sosincs tumultus, mindig lehet találni pihenőágyat.
De be kell számoljak a negatív tapasztalatokról is.
SZOBA:
Deluxe szobát foglaltunk-melyre a következőket ígérik: Választhat parkettával vagy szőnyeggel felszerelt, nyugati vagy keleti fekvésű szobáink közül. Valamennyi szobánk erkélyes, így csodás kilátása nyílik a közeli dombokra vagy a szálloda kertjére. -Nem választhattunk. És a kilátás sem felelt meg a leírásnak.
"Tea és kávé bekészítés.
Ebből a tea elmaradt, annak ellenére, hogy szóltunk is érte. Azzal magyarázták, hogy ez nem tartozik a szoba felszereltségéhez. A szálloda főoldalán nem ezt írják. A magyarázkodás helyett gyorsan pótolni kellett volna.
Wellness:
A szabadtéri élménymedence egész évben nyitva van,legalábbis a leírás szerint. Valóban nyitva van,DE:
A felújítás előtt télen ez a medencerész le volt takarva egy sátorral. Esztétikailag ekkor nem a legszebb volt, viszont a medencékben jót lehetett lazulni.
Az utóbbi 4 évben gyönyörűen fel lett újítva. Esztétikus kis gomba alakú tetők kerültek a medencék felé. Viszont nincs megoldva a víz hőfoka. Nagyon hideg. Legalább 10-15 fokkal melegebb víz kellene bele, így hiába üzemel egész télen, a medencék mindig üresen kongtak. Élvezhetetlen a hideg víz miatt. Ezt azért jó lenne korrigálni, mert így én például átverésnek érzem a folyamatos nyitvatartást. Így a wellness részen tulajdonképpen a belső úszómedence és az egy darab kicsi melegvizes medence használható. A külsőbe senki nem ment bele a jéghideg víz miatt. Pedig lett volna rá igény.
A megújult Törzsvendég program is von maga után némi kívánnivalót.
Más szállodákban a törzskártya olyan kedvezményeket ad, amit a vendégek szívesen felhasználnak. Pl. végösszegből levonható árak. Plusz ingyenes éjszaka,stb.
Itt eléggé be van határolva a felhasználhatóság.
Ráadásul a megérkezéskor már meg kell mondani, hogy mire akarom felhasználni. Honnan tudjam előre? És erről nem tájékoztattak a becsekkoláskor
Bejelentkezés: -A bejelentkezéskor két tanuló fogadott bennünket. Szinte semmit nem tudtak. Sem a bejelentkezési folyamatot, sem a kérdéseinkre a választ. Hogy pl. mit merre találunk a szállodában, a nyitvatartásokat. Konkrétan semmit. Csak vihogtak. Kb.10 perc múlva, végre odajött egy hozzá értő recepciós, aki végre segített a szoba elfoglalásában,felvilágosítást adott a szállodáról.
Ezeket a diákokat jobban fel kellene készíteni ezekre a feladatokra, mielőtt élesben bevetik őket.
A vacsoránál azt tapasztalatam, hogy vannak kedvenc vendégek, akiket a pincér hamarabb, kedvesebben, és gyorsabban kiszolgál.
Az első este kb 20 percig kellett várni ,hogy valaki felvegye a rendelést-úgy, hogy a jelzésre odajött az idősebb pincér, és közölte, hogy ő nagyon leterhelt, küldi a kollégáját, majd ebben a pillanatban az általa jobban kedvelt, szomszéd asztalhoz akkor érkező társaságot azonnal kiszolgálta. Minket csak akkor,amikor ezt szóvá tettem.
És mégegy: Aki csak teheti hétvégén menjen, ne hétköznap, mert olyankor sokkal kevesebb szolgáltatás jár.
Összegezve:
Szeretjük ezt a szállodát, tervezzük még,hogy eljövünk máskor is, de azért van még mit korrigálni, hiszen a négy csillag superior szint jó, ha nemcsak az árakon, hanem a minőségi szolgáltatásokon is meglátszik.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
NaturMed Hotel Carbona további értékelései
2025.11.19a párjával
![]()
Ami nem tetszett: a szobában -fürdőszobában pár dolog felújításra szorulna. (nem folyt le a víz rendesen a kézmosónál és a zuhanynál sem) Sajnálattal tapasztaltuk ,hogy 18 óra után csak a wellnes részleg volt nyitva, ahol egy piciny hydro-masszáson próbált megosztozni jó pár ember. Még ha a...
2025.07.10a párjával
![]()
Két nappal az indulás előtt írták, hogy probléma lesz az egyik termálmedencével. Erre rákérdeztem a recepción, ott azt mondták, hogy nem lesz probléma, mégis, mikor ott voltunk kiderült, hogy javítani kell. Ez korlátozta a termálvizes medencék használatát számunkra. Egy alkalommal a szobaajtón...
2025.01.04családjával
![]()
Ötödszőr voltuk a szállodában.... Csalódás a szobába lépve: kilátás a napkollektorokra. Műanyag szalagparketta, melyen idegesítően kopog a tacskó lába. A szoba kicsi, az ágy egyik oldala lapjával megközelíthető, az éjjeliszekrény zsebkendőnyi, nem praktikus világítással. A lepedő a fejrésznél...
A NaturMed Hotel Carbona legnépszerűbb csomagjai
Virágos Pünkösd
85.400 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Két ünnep között
111.200 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
84.320 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval