Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Retro betonrengeteg

Hunguest Hotel Helios HévízHunguest Hotel Helios Hévíz a térképen

Gyenge 2014. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. július 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szálloda 5 napos vendégszeretetét élveztük a múlt héten, július elején. Kívülről bizalomgerjesztő, a recepció és a hall épülete kiváló állapotú. A személyzet előtt le a kalappal, extra kéréseknek késő este is eleget tettek. Az étteremben a felszolgálók napjai nem voltak mindig felhőtlenek, ha "úszott" a konyha és sok volt a vendég, általában kissé mufurcul viselkedtek. Én dolgoztam a vendéglátás-szállodaiparban és tudom, hogy relatíve kevés pénzért dolgoznak rengeteget... Ezért nem tudok negatívan vélekedni a viselkedésükről.
Az ételek kiválóak voltak. Sok szállodában megfordultam már, de ilyen választékos és ízletes reggelikben és vacsorákban még nem volt részünk.
A szobáról, amiben el lettünk helyezve, nem tudok semmi pozitívat nem írhatok sajnos. A szoba egyik sarka teljesen le volt ázva a felette lévő szoba fürdőszobájának hibájából, az ablakok párásak voltak, hiába volt légkondi. A fürdőben a csap olyan szinten volt vízköves és a ocsmány, hogy csukott szemmel mostam fogat. A szoba annyira kicsi volt, hogy a 4 éves fiam berakott pótágya miatt gólyaszerűen kellett lépkednünk, mivel járatokat tudtunk kialakítani a szobában csupán, hogy elérjünk a teraszig. A fiam ezért abszolút nem tudott a szobában megmaradni, mert eléggé mozgékony.
A szoba összességében retro. Látszott rajta, hogy már kb. 15 éve nem újítottak rajta semmit. Fehér paplanhuzatok, kopott tárgyak, mocskos tapéta, levert bútorszélek. Vas erkélyajtó, kulccsal záródó bejárati ajtó és fém kilincsek, nyikorgó ajtók.
A szoba ezen kívül hulla meleg volt, a légkondit hiába kapcsoltuk be, kikapcsolás után fél órával újra fullasztó volt a hőség.
Felháborító volt továbbá a szállodába a SZAG! Állandóan pöcegödörszag volt mindenhol.
A wellness részleg napos, meleg időben nagyon szuper. Ha hideg van (nálunk az utolsó napokban hideg volt), nem lehetséges a fürdés, mivel benti, zárt medence egyetlen jakuzziban merül ki...
Felháborító az orosz vendégek jelenléte. Ahogy viselkednek és beszólnak (nekem többször is megjegyzést tettek a fiam fürdőzésére - aki szimplán csak fröcskölt, mint minden 4 éves gyermek, valamint, hogy miért viszem a női wc-be pisilni a FIAM!) mindenkinek. Természetesen orosz nyelven próbálják meg kommunikálni a felháborodásuk, más nyelven ugyanis meg nem szólalnának. Magyarul egy kukkot sem értenek, angolul meg már csak azért sem hajlandóak megszólalni. Az idősebb oroszok pedig fennhordják az orrukat és lenézik a magyarokat.
A szálloda összességében elviselhető volt, de soha többé nem mennék oda.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Hunguest Hotel Helios további értékelései

2024.05.04a párjával
Kiváló
Kicsit mókásnak találom,hogy akár némi felárral nem fér bele a szolgáltatásukba délben egy könnyű ebéd. Amit az étterem kínál, az ár -érték tekintetében nagyon is túlzott, emiatt aztán a vendégek inkább a közeli Sparba zarándokolnak a szatyorkáikkal valami ennivalóért... Ott van a hatalmas,...
2024.04.14a párjával
Tetszett: Tisztaság kiváló, szoba felszereltsége, az étterem és a bár kényelmes, kiszolgálás kitűnő (bár mi előszezonban voltunk, a szálloda kb 50%-ban üzemelt). Parkoló nagy. A személyzet udvarias segítőkész. Nem tetszett: Áprilisi kánikulában érkeztünk, és a légkondi szép volt,de...
2024.04.02a párjával
Tökéletesen felújított szálloda, szép étterem, az ételek, és választék, kiválóak, a személyzet, tisztaság tökéletes. :) A wellness részleg, nem csúnya, de a szálloda kapacításához képest, nagyon pici. A pezsgőfürdő oldalbefújói, mintha nem is lennének, annyira gyengén nyomják a vízsugarakat....

A Hunguest Hotel Helios legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Pünkösd Hévízen a Heliosban (min. 3 éj)
Pünkösd Hévízen a Heliosban
87.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.17-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval