Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ünnepek között ünneplés Hévízen

Palace Hotel HévízPalace Hotel Hévíz a térképen

2013. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. január 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tetszett a szálloda elhelyezkedése, hogy könnyen megtalálható volt. A recepció előtti kocsibehajtót láthatóbbá kéne tenni, hogy ideiglenesen meg lehet állni, nem érzékelhető, hogy az a sáv kihez tartozik, miért van ott. A parkolás, ha december nem lett volna ingyenes, nagyon drága (még a külföldi párom is furcsállotta, azt mondta, Ausztriában ezért nem kell fizetni a hoteleknél, azért van saját parkolójuk...). Nem tudom, hogy a hotelek esetleg közös összefogással nem tudnak-e az önkormányzattal ebben együttműködni.
Személyzet nagyon aranyos, kedves és segítőkész volt minden esetben. Szobák, étterem, folyosó tiszta, szép, rendezett volt. Tetszett a szoba felszereltsége is, mérete. Ágymatrac kicsit puha, de ez majd minden hotelben így van. A beágyazás nem sikerült a legjobban, nem tudom van-e erre standard. Engem nem zavar, de lehet, hogy vannak vendégek, akiket igen.
Felszolgálók kedvesek voltak, különösen egy idősebb kollégájuk. Nagyon jól esett az a gondoskodás, figyelem, ahogy dolgozik, tényleg megbecsült vendégnek éreztük magunkat.
Egyetlen dolog, amit nem találtunk annyira jónak az étkezés volt. Reggelinél nem találtunk croissant, apró édes péksütiket, gyümölcslé készítőt (pl Ausztriában nagy divat reggelinél a frissen készült répa+narancslé) és az a pár darab camembert sajt, amit kitettek pár perc alatt elfogyott. Hiányoltam reggeliről a friss gyümölcsöt, gyümölcssalátát találtunk.
Vacsoránál a salátabár jó volt, de a frissen készített saláta (paradicsomos bab és gombás saláta) mindkét este ugyanaz volt. A levesek finomak voltak, de a látványkonyhában készített étel nagyon nem volt jó. Egyrészt nem is az volt, ami ki volt írva (fehérborban pácolt kagyló helyett tenger gyümölcsei voltak), illetve nem lett rendesen átsütve, són kívül pedig más íze sajnos nem volt, megenni sem tudtuk, annyira nem sikerült jól. Főételek finomak voltak, a sütemények viszont sajnos szintén nem sikerültek jól. Egyrészt nem néztek ki étvágygerjesztőnek sem, ízük sem volt túl jó, és volt egy csévingben tárolt fehér valami feketeribizlivel, ami nyúlós, ízetlen valami volt,még a neve sem volt kiírva, nem tudtuk megállapítani, hogy mi az. A desszertek közül a banán csokoládészószban volt fogyasztható.
A szálloda ettől függetlenül nagyon tetszett, jó illat volt mindig, tisztaság és jó érzés volt bemenni. Szívesen mennék máskor is. :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Palace Hotel további értékelései

2024.01.07a párjával
Gyenge
Félpanziós ellátásnál a reggeli kifogástalan volt de sajnos a vacsora kritikán aluli választék nem sok és az is némelyik ehetetlen! A wellnes részlegen a víz hideg még a pezsgőfürdőben is úszómesternek szólva a válasz csak annyi volt nem lehet ennél melegebb ez az előírás! Ár érték arányban is...
2024.01.05gyerekekkel
Átlagos
4 éve voltunk a Palace Hotelben, ahhoz képest nem igazán lett felújítva, modernizálva a szálloda, a vacsoránál nem igazán volt nagy választék, 4 év jobb volt. 2 tinédzser gyermekünk kicsit nagyra nőttek így nem igazán felelt meg a kihúzható kanapé, szűk és nagyon kényelmetlen volt,de 3 éjszakát...
2024.01.04a párjával
A matracok nem a legjobbak, a szoba bár jól felszerelt, és nagy volt (kérdés más szoba mekkora), az asztal teteje korábban "meg lett erőszakolva". A TV műsor választék eléggé szegényes (már ami a magyar műsorokat illetti), a törölköző csere nem úgy zajlik, amint az a leírásban szerepel (nem...

A Palace Hotel legnépszerűbb csomagjai

Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen (min. 2 éj)
Pezsgő tavasz Hévízen
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
47.405 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.30-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
61.485 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval