Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szilveszteri lidércnyomás

Hotel FIT Hévíz HévízHotel FIT Hévíz Hévíz a térképen

Gyenge 2014. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. február 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kezdeném a kevés pozitívummal...viszonylag közel van a tófürdőhöz és a személyzet korrekt...leszámítva, hogy használják az amúgy sem elegendő parkolóhelyet, ami szerintem morálisan kicsit aggályos egy olyan helyen, ahova az emberek jelentős része mozgásszervi panaszok miatt utazik és erős 30 fokos emelkedőn kell közlekednie 500 métert az autójához, (ha szeretne parkolni 2 utcányira) ami idényszerűen le is van fagyva. Ez minket nem zavart, mert szeretünk korcsolyázni és szerencsére nincs ilyen problémák, csak Szilveszterezni érkeztünk.
A weboldaluk igényessége köszönőviszonyban sincs a valósággal, ez sajnos minket is megtévesztett. A korábban leírtak mindegyike valóságos...a teljesség igénye nélkül: éttermi problémák, avagy valami mindig hiányzik (bögre, pohár, villa, víz, kenyér...), a menü elég szegényes és nem mondanám korszerűnek, arról nem is beszélve, hogy 4 napos tartózkodásunk minden napján feltűnt ugyanaz a franciasaláta + kaszinótojás kombó (romló állapotban), amit ennyi ideig hűtve tárolva sem érzek biztonságosnak...hogy a monotonitásról ne is beszéljünk, a levesbár gyakorlatilag nem létezik (1 leves van, amiért közelharcot kell vívni és szegény pincérek nem győzik utántölteni...mi úgy hívtuk, hogy "van leves...bár"). A wellness plafonja penészes, a zuhanyzóban nem folyik le a víz, van 1 db lift, ami az étkezések idejének környékén rejtélyes módon nem üzemel.
A meztelenül wellnessező osztrákok is jelen voltak, bár nem hinném, hogy erről a szálloda tehet. Velünk egyébként figyelmesek voltak a 80 éves bácsik, csak akkor vetkőztek, amikor mi már kijöttünk a szaunából és csak kint találkoztunk velük teljes valójukban.
Összességében ez egy nagyon jó hely lehetne kicsit több odafigyeléssel mindenhol és szakértelemmel, kiemelten a konyhában, illetve minimális anyagi ráfordítással (pl. ha már nem sikerült megoldani a wellness párátlanítását legalább néha lehetne festeni). Jelen állapotában akkor szórakoztató, ha szereti az ember a szürreális dolgokat, mi igen, így jókat röhögtünk.

Aki a tó miatt megy (másért eszedbe ne jusson:D) annak érdekes lehet, hogy az szintén masszív lehúzás. Szocreál feeling, méregdrága büfé (a maga igénytelenségével együtt), úszógumi bérlés szintén nem gombokért. Karkötővel NEM lehet fizetni semmiért, szóval pénzt vinni kell fürdőköpenyben, amit később őrizetlenül hagysz az amúgy is nyilván párás környezetben. Maga a víz csodás...bár nincs problémánk nagyon érdekes élmény volt, totál feltölt, és valahogy a bőrre is jó hatással van, a kinti úszás pedig fantasztikus élmény a télen gőzölgő tóban a feneketlen kékség felett (bár a víz kint koránt sem mondható melegnek, de vállalható).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel FIT Hévíz további értékelései

2024.04.16barátokkal
Tetszett, hogy épületen belüli a wellnes rész és nagyon jó meleg a víz. Nem tetszett, hogy a csapok nagyon vízkövesek és nagyon kellemetlen szag terjeng az épületben, de szerintem nem a víztől. Az ebédlő székeiből nagyon nehéz felállni, az ülő rész túlságosan besüpped. Ugyan ez a hall részen...
2024.04.04a párjával
Kiváló
Minden rendben volt a szállás hellyel kapcsolatban, kényelmes tágas szoba,remek étkezési lehetőség finom ételek elegendő mennyiségben,udvarias személyzet. Ami kicsit rontott az egészen,hogy messze van a központtól,és a kilátás a szobából egy ősrengeteg gondozatlan erdőre nézett ! Ettől...
2024.03.30a párjával
A szálloda 2 parkolóval rendelkezik szerencsére, mert ahová a GPS visz a főbejárathoz az kicsi és szűkös. Az épület mögött a måsik útról lehet behajtani a hátsó parkolóba ami már megfelelő méretű és árnyékos. A szobában az akasztó száma kevés (2), mert a köntösök mindig vizesek és ezt...

A Hotel FIT Hévíz legnépszerűbb csomagjai

Hotel FIT Hévíz Hévíz - Pihentető napok (min.2 éj)
Pihentető napok
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz Hévíz - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
143.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval