I'll tell: Ilyen egy tökéletes csárda! - Kökénydombi Csárda Hódmezővásárhely

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>
Értékelést írta:
0 szállásértékelés 4 városban járt
4 étteremértékelés 49 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Ilyen egy tökéletes csárda!

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 21.
Internetes értékelésekre támaszkodva választottuk az utunkba eső Kökénydombi csárdát, s hamar bebizonyosodott, hogy nem véletlen a sok pozitív vélemény.
Tágas parkoló várja az ide betérőket a főút melletti, remek elhelyezkedésű vendéglőnél. A stílus éppen olyan amilyennek egy csárdának lennie kell; nem vitték túlzásba zsúfoltsággal, mint ahogyan sok hasonló helyen előfordul.
A kiszolgálás teljesen rendben volt. A választék tökéletesen kielégítő, avagy nem túl kevés, de nem is túl sok, amibe esetleg elveszne a vendég. Az árak nagyon barátságosak, amiért a tányérra kerülő étel ráadásul igen "emberes" adag. Minőség és mennyiség tekintetében kevés helyen találkoztunk hasonlóval az országban.
Ha valaki enni akar egy jó kiadósat, tényleg csak ajánlani tudjuk!

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni I'll tell felhasználót?    Igen

Cím
6800 Hódmezôvásárhely
Zölderdő u. 4.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. január 8.
Véletlen tévedtünk a családdal a csárdába.De nagyon kedves kiszolgálást kaptunk.Asztalunk lett azonnal rögtön étlap is.Az italunkat villámgyorsan megkaptuk egy kedves pincérnőtől,aki türelemmel kivárta míg választunk ebédet magunknak.Minden tökéletes volt az étel finom,meleg,díszes kellően...

2018. június 22.
Útban hazafelé Szegedről már sokszor elmentünk a csárda előtt, de eddig még soha sem tértünk be ide.Most is csak azért, mert az az étterem, ahova többször jártunk, bezárt.Azt kell mondanom, hogy rosszul tettük, hogy eddig elkerültük ezt a helyet. Kedves, udvarias fogadás, szuper ételek, nem...