Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Színes sokadalom

Antaludvar HollókőAntaludvar Hollókő a térképen

2019. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. november 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A - tulajdonosról elnevezett - hollókői Antaludvar a templom közvetlen közelében található a határainkon túl is nevezetes, világörökség faluban. A lejtős, nagy alapterületű portán többféle vendéglátó és vendégváró egységet is kialakítottak. A bejáratnál virágokkal borított szekér mellett jutunk be az udvarra, amely kiülős teraszként is funkcionál, asztalokkal és székekkel. Jobbra a teaház található, ahol szezonban fagylaltot is árusítanak, ez a hűsítő édesség volt a legkapósabb ottjártunkkor, elég szép sor alakult ki a pult előtt. A fagyik közül a mentás lime volt a legérdekesebb, finom is volt, hűsítő és frissítő.
2 féle kézműves sört kínáltak, stílszerűen a Jó Palóc világos 390 Ft, a barna Memento 490 Ft. Kávé is kapható, az eszpresszó 350 Ft, a cappuccino 450 Ft (gépi, átlagos).
A szemben lévő Szatócsboltban mindenféle kézműves finomság kapható: szörpök, lekvárok, krémek, paprika, pálinka, a már említett sörök (pluszban Vidróczki és Kalász), a gyöngyöstarjáni Szőke Borászat borai, valamint számtalan hagyományos, régimódi édesség: krumplicukor (250 Ft), törökméz (350 Ft), mézes puszedli (290 Ft), kakasnyalóka, selyemcukor (250-350 Ft/zacskó), ezekből vásároltunk is többfélét.
A kert alsó részén a Fazekasház található, előtte szabadtéri kiállítás mesebeli kerámia állatkákból.
Hangulatos hely, ráadásul árban is korrekt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (28)
Antaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Étlap/itallapAntaludvar Hollókő - BelsőAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - BelsőAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Étel/italAntaludvar Hollókő - Étel/italAntaludvar Hollókő - Étel/italAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - BelsőAntaludvar Hollókő - BelsőAntaludvar Hollókő - BelsőAntaludvar Hollókő - BelsőAntaludvar Hollókő - BelsőAntaludvar Hollókő - BelsőAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Külső képAntaludvar Hollókő - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hengermalom Kúria Szécsény - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2025.01.03-ig
Hengermalom Kúria Szécsény
104.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
2025.01.05-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
132.816 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval