Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sajátos hangulatú vendégház

Oláh Vendégház Hortobágy

Kiváló 2020. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy négy napos hosszú hétvégét töltöttünk el Hortobágyon feleségemmel és kislányommal, szállásként az Oláh Vendégházat választottuk az interneten fellelhető információk és vendégértékelések alapján.
Nagyon jól éreztük magunkat a négy nap alatt a szálláson és a településen is. Maga a szállás egy három szobás ház, mely teljes egészében a rendelkezésünkre állt. A ház bútorzata bár régies, de ez egyáltalán nem válik hátrányává, mivel a falakon található festményekkel és gyűjteményekkel (pásztor kellékek, vadásztrófeák, fali tányérok) összhangban sajátos hangulatot ad neki. Számunkra olyan érzés volt, mintha egy múlt század közepén élt helyi néprajzkutató házában lettünk volna .
A fentieken túl megemlíteném még a felszereltséget is: a nappaliban egy modern TV található amelyen rengeteg csatorna fogható, WIFI erősége megfelelő, a konyhában és a fürdőszobában mindent megtaláltunk amire szükségünk volt.
A Vendégház Hortobágy egy csendes utcájában helyezkedik el, de szó szerint mindentől maximum 10 perc sétára van. SZÉP kártyát elfogadnak.
Ajánlom mindenkinek!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (6)
Oláh Vendégház Hortobágy - BelsőOláh Vendégház Hortobágy - BelsőOláh Vendégház Hortobágy - BelsőOláh Vendégház Hortobágy - BelsőOláh Vendégház Hortobágy - BelsőOláh Vendégház Hortobágy - Szobák