Vladyslav étterem értékelései

Értékelései
5
11
22
45
8
0
67

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Vladyslav értékeléseit!

Olvasd el Vladyslav étterem értékeléseit!

Vladyslav értékelései

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Testvéremmel egy gyors ebédre ugrottunk be a pizzériába. Gyrost, vagy valami hasonlót szerettünk volna enni, de az asztalokra kihelyezve csak pizza és itallap volt, ezért választottunk egy pizzát. Azonban a pulton, és az egyik falon megtaláltuk az étlapot, így végül tudtunk gyrost rendelni. Az étel hamar elkészült, és bár nem láttuk, de az előző értékelőétől eltérően frissen készülhetett.
Megosztom
Családi pizzázás -

Rozmaring Vendéglő Noszvaj

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Noszvaji kirándulásunk első estéjén tértünk be az étterembe egy pizzavacsorára. A jó idő miatt étterem kerthelyiségében ültünk le egy asztalhoz, ahol szinte azonnal megjelent a pincér és felvette a rendelésünket. A pizza kínálatot már korábban az étterem honlapjáról kiválasztottuk, ezért gyorsan letudtuk adni a rendelésünket, amit nagyon hamar megkaptunk.
Megosztom
Borkóstolóval egybe kötött vacsora -

Sárga Borház Vendéglő Mezőzombor

2018. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. október 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Borkóstolóval egybe kötött vacsorán vettünk részt itt kollégáimmal. A borkóstoló az egyik épület félhomályos pincéjében volt, itt három fajta bort kóstolhattunk meg a pincészet saját borai közül. Az ezt követő vacsora egy különálló épület, régi szalonokat idéző termében volt. A felszolgálás gyors, az ételek finomak voltak, különösen a gombás őzraguval töltött palacsinta.
Megosztom
Legfinomabb gulyás! -

Várhegy Étterem Tolcsva

2018. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csoportos kirándulásunk alkalmával tértünk be ebédre ebbe az étterembe. Bár az előre megbeszélt időponthoz képest késtünk, de a megrendelt gulyás leves így is forró volt, ráadásul a csoport több tagjának -és nekem is- az volt a véleménye, hogy ilyen finom gulyás levest még nem ettek eddig.
Megosztom
Pizza és Saláta -

Don Quijote Pizzéria Szeged

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szegedi kirándulásunk előtt az interneten kerestünk olyan éttermeket, pizzériákat amelyek a szállásunk közelében találhatóak. Ez a pizzéria csupán egy utcányira volt a panziónktól, ezért első este ide tértünk be vacsorára. Az étlapon csak pizzák szerepelnek, más gyorsétteremi ételek (pl. hamburger, hot-dog) sajnos nem.
Megosztom
Magyaros pizza a panzió udvarán -

Zwilling Pizza & Pub Szilvásvárad

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szilvásváradi kirándulásunk előtt az interneten informálódtunk a községben található éttermekről, vendéglátóhelyekről. Ekkor találtunk rá a pizzéria honlapjára, ahol az étlapot megtekintve úgy döntöttünk, hogy nyaralásunk alatt megkóstoljuk a pizzájukat. Egyik kora este végül telefonon rendeltünk egy magyaros pizzát, amelyet viszonylag rövid idő alatt elkészítettek és kiszállítottak.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szilvásváradi kirándulásunk első napján tértünk be a hotel éttermébe ebédelni, mivel a honlapjukon láttuk, hogy menüs étkezési lehetőség is van 1. 000 Ft/fő áron. Annak ellenére, hogy nem szállóvendégek voltunk a pincér szívélyesen fogadott, mindvégig kedvesen, precízen szolgált ki minket. A menü 3 fogásos volt, ízre is finom volt, viszont az étel mennyiségével már akadt némi probléma.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szilvásváradi nyaralásunk során meglátogattuk a Szalajka-völgyet is, ahol kellemesen elfáradtunk és megéheztünk, ezért kerestünk egy éttermet az étteremsoron. A választásunk a Völgy étteremre esett, mivel kevesen voltak, és elfogadnak SZÉP kártyát is. Sok magvas panírban rántott csirkemellet rendeltünk medvehagymás tejföllel, hasábburgonyával, melyet nagyon hamar elkészítettek.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 31. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szilvásváradi kirándulásunk első napjának estéjén párommal gyros tálat szerettünk volna enni, ezért a településen sétálgatva próbáltunk egy olyan helyet keresni ahol kapható lett volna. Keresgélésünk során találtunk rá erre a kis büfére a Táltos vendégház szomszédságában. Bár a falatozó első látásra piaci tucat büfének nézett ki, mégis úgy gondoltuk, hogy egy próbát meg ér.
Megosztom
Hűsítő limonádé a nagy melegben -

Korzó Ételbár Debrecen

2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nagyon meleg áprilisi napon tértünk be ide, hogy egy hűsítő limonádétól felfrissülve folytassuk városnéző sétánkat. Az étteremben és a "teraszon" nem voltak sokan, viszont a felszolgálókat ez a közepes vendégszám is megizzasztotta kissé. A rendelt italokat csak bő húsz perc után kaptuk meg, bár az italokat viszonylag hamar elkészítették, de azt nem nekünk, hanem az utánunk érkező friss vendégeknek adták át, míg mi csak vártunk egyre szomjasabban.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX