Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jáki Szent György Apátsági Templom Ják

4,5
2
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Még nincs helyezése
városi Múzeum közül
Kategória
Múzeum
Jáki Szent György Apátsági Templom Ják
Jáki Szent György Apátsági Templom JákJáki Szent György Apátsági Templom Ják
Jáki Szent György Apátsági Templom JákJáki Szent György Apátsági Templom Ják
24 fotó

Jáki Szent György Apátsági Templom Ják bemutatkozása

A jáki templom alapítója a Ják nemzetségből származó Jáki Nagy Márton nemes, a környék gazdag földbirtokosa. A Ják nemzetség alapítója az a Wasserburgi Wecellin nevű bajor lovag, aki Gizella királynő, Szt. István feleségének kíséretében jött be Magyarországra. Itt a királyi testőrség parancsnoka lett és nagybirtokot kapott.
Tovább olvasom >>

2 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
50%
Érdekes
50%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

2 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Garda Hotel Szombathely - Napi árak reggelis ellátással
Garda Hotel Szombathely
27.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
35.100 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
102.000 Ft / 2 fő / 3 éjtől félpanzióval

Jáki Szent György Apátsági Templom Ják vélemények

36
1481
2239
46634
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 745 városban járt márFelfedező - 2398 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 46634 feltöltött kép
Érdekes 2022. május 23.a párjával járt itt
És akkor most nem a budapesti Városligetben lévő Vajdahunyadvárában található másolatról van szó, hanem az igaziról. Talán Magyarország egyik legismertebb ősi temploma. a kultikus román stílusú kapuval. Érdekes, hogy ifjúságomnak mindkettőhöz, az igazihoz és a másolathoz is szoros köze van, Szombathelyen rövid biciklis kiruccanás Ják, meg maga a templom, Budapesten meg a Hősök tere mellett laktam, és azért.
Itt fényképeztem:
Jáki Szent György Apátsági Templom Ják - EgyébJáki Szent György Apátsági Templom Ják - Külső képJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - EgyébJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - BelsőJáki Szent György Apátsági Templom Ják - Belső
Még több kép (16 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.