Na, de az érdeklődések után csak visszaküldött mindenki, hogy ott van az, az utca közepén. . . És végül egy csendben mosolygó férfi állt az egyik kapuban, és mondta, hogy de, ez az, őt keresem. Le is lehet parkolni a szemben lévő horgászbolt előtt. Mondta, hogy éppen most ért haza, aztán hallja itt a harsány keresést. Igen, ez a cím, de a háztömb másik felén van a látható bejárat. Szóval, átsétáltunk a telken, a ház mellett, és egy nagyobb méretű garázs ad otthont a gyűjteménynek. Mondta, szerencsém van, hogy most hazajött éppen, mert máskor ilyenkor nem szokott. Rám is fér néha a szerencse, hálás voltam nagyon. Ez alapvetően egy mezőgazdasági gépgyűjtemény, de ne csak gépekre gondolj, mindenféle szerszám is akad itt bőven, retro motorkerékpárok, rádiók, sok minden. Nagyon kedves és barátságos a vezetés, sok mindenről lehet közben beszélgetni, ez a gyűjtemény nem egy nagyüzemi profi, hanem szívből-lélekből van, elkötelezettség, hobby. . . régi történetek a régi szerszámokhoz, mi honnan érkezett, mi benne az egyedi vagy a különleges. Egyébként ingyen van, mondom, szívből, szeretetből. És volt év, amikor ez a nagyszerű ember lett az ország gyűjtője.