Hősi emlékmű Jászkisér

Így is ismerheted: I. világháborús emlékmű
2. helyezett
Hősi emlékmű JászkisérHősi emlékmű Jászkisér
Hősi emlékmű JászkisérHősi emlékmű Jászkisér
6 fotó

Hősi emlékmű Jászkisér bemutatkozása

A Telcs Ede szobrászművész által készítetett bronz emlékmű a Hősök terén áll, melyet az I. világháború halottainak tiszteletére állíttatott Jászkisér lakossága.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Garden Hotel Szolnok - Szállás reggelivel és wellness használattal
Garden Hotel Szolnok
97.767 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Hunguest Hotel Flóra Eger - Hétköznapi akció fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Flóra Eger
Hunguest Saliris Egerszalók - Szerelmes szívek
Hunguest Saliris Egerszalók

Hősi emlékmű Jászkisér vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 958 városban járt márFelfedező - 2997 helyen első értékelőNépszerű író - 321 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 60312 feltöltött kép
Átlagos 2025. július 1.egyedül járt itt
Azt írják, ez a Jászság egyik legmonumentálisabb emlékműve. Nem tudom, lehet. A helyi református templomot környékeztem meg éppen, ez meg pont vele szemben áll, azaz fekszik. A templomról nem írhatok, abba nem jutottam be. Valaha régem 1930-ban, amikor felállították az emlékművet, még Horthy-dombormű is volt rajta, meg Tisza Istváné is, de érthető okokból a háború után ezek elvésztek róla.
Hősi emlékmű Jászkisér - EgyébHősi emlékmű Jászkisér - EgyébHősi emlékmű Jászkisér - Külső képHősi emlékmű Jászkisér - Külső képHősi emlékmű Jászkisér - Külső képHősi emlékmű Jászkisér - Külső kép
Még több kép (3 db) >>
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?