Érdekes
2025. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. május 20.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ezt a kácsi Mária-forrást a térképről böktem ki, aztán a GPS odavezetett és ott álltam, mint egy hülye az önkormányzat előtt, mert ott lehet parkolni, és mafláztam, hogy hol van? A telefonom szerint 10 méterre voltam tőle. Idős turista házaspár szállt ki egy kocsiból, hátha szakavatottak, őket is meginterjúvoltam. Ők sem tudták, már hárman kapirgáltunk és kotkodácsoltunk ott. Aztán beugrott, hogy hátha lent, az út alatt, és tényleg, csak le kellett ereszkedni, ott volt a mélyedében, bár az útról nem látszott. Megörvendettem neki. Ők is, hogy megtaláltuk. Aztán elindultak másfelé, elköszöntünk szépen, én meg mafláztam tovább, hogy hej, van itt még valamerre 800 méterre egy Jézus-forrás is, elmenjek még oda? De ha nem vezet oda rendes út, csak bukdácsolás, magyaráztam magamnak, akkor éppen eleget gyógyultam én itt ennél a Máriánál, ha még Jézusnál is gyógyulnék, akkor meg már túl egészséges leszek, és az sem jó. Így aztán megelégedtem ezzel a szent dologgal. Ne legyen az ember mohó. Kedves, hangulatos hely ez, tényleg.
Margaréta Apartmanház Bogács
25.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel