Szóval így aztán elsuhantunk Kadarkútra Akác étteremben enni, nem tudtam róla semmit, csak azt, hogy ott van. , Most úgy fejvakarva, tettem vagy 60-70 kilométert oda-vissza egy ebédért. Meleg nyári parkoló, étterem környéke csupa virág, park, centrális helyen van. Több része is lehet, egyik része bisztró, másik része étterem, aztán ki tudja még. . . nagy, nem néz ki rosszul. Bisztrórészen haladunk be. Vidám, kedves kreol lány fogad, vendég alig, szinte semmi, ebédidő van, hétköznap. Van menünk, azt is lehet kérni, lelkendezik a lány. Egy szóval édesen rá is beszélt, el is fogadtuk, zöldségleves meg paprikáskrumpli. . . jöhet! A zöldségleves meglepően jó volt, dicsértük is nejemmel mindketten. A paprikáskrumpli meglepően rossz. Mi a fenét lehet ebben elrontani? Egy úttörőőrs is mindig megfőzi rutintalanul bográcsban minden kiránduláson. Hát talán a nagyon vacak minőségű kolbász vagy mi. Iszkoltam savanyúságot kérni, hátha az segít, kértünk uborkát is, káposztát is, ez valamivel ehetőbbé tette az ebédet. Amúgy semmi baj itt, struccok néznek ki a falból, ez is egy hangulat, 6580 forintért rendesen megebédeltünk, egy-egy menü ára 1890 forint, szóval rendben van ez így.