Jó 2022. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. július 18.
Balatonra vezető úton álltunk meg ebédelni, két kisgyermek és két felnőttel. Szerencsére lett helyünk foglalás nélkül, nagy forgalom volt aznap. Sok pincér sürgött forgot, mégis várnunk kellett mire a kért italok az asztalhoz értek. A levesek finomak voltak, kifejezetten ízletesek. A második a ház kétszemelyes tálja volt, mindenki talált magának valót rajta, nálunk a kisebbik étel érzékenysége miatt sem volt akadály. A felszolgálás kedves volt, gyerek széket is sikerült szerezni. Ár-érték arányban megfelelő, a tál akkora volt hogy másnap ebédre is bőven elég volt. A számlára várni kellett megint és éppen időre mentünk igy az nem kedvezett, de ez az éppeni forgalom miatt lehetett. Mindenképpen ajánljuk a helyet.
Gyenge minőség, magas áron. Nem túl képzett személyzet , az alsó pincébe vittek ami tele volt léggyel , olyan sokkal, hogy nem lehetett enni tőlük. Szörnyű volt.
Kecskemét összes étterme közül, a CSALÁNOSI CSÁRDA magasan viszi a prímet. Csodálatos környezet, udvarias kiszolgálás, fantasztikus ízvilág, ár / érték aranyban megfelelő és az adagokról már szót sem ejtenék. Ajánlom mindenkinek!
A mai napon a családommal együtt ebédeltünk. A kiszolgálás förtelmes volt. Az italt több, mint 30 perc volt, mire kihozták, addigra viszont már ott voltak a levesek. A végén ugyanígy jártunk, hogy a második fogás elfogyasztása közben rendeltünk 2 db colát, és mikor kihozták a kávékat, csak utána...