Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebédeltünk menüset

Veyron Ebédlő és Rendezvényház KecskemétVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét a térképen

Átlagos 2015. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vidéki munkaügyben jártunk Kecskeméten, és a helyi kollégák ajánlása alapján az egyik napon a Géniuszban ebédeltünk. Közel volt, miért ne alapon mentünk is.
Nem értettük, hogy 35 fokban miért ülnek annyian a teraszon, ami napernyőkkel ugyan fedve volt, de ezen kívül nem volt semmi hűsítés, így mi inkább egy benti asztalra szavaztunk. A belső része egész jól, sőt jobban is nézett ki az alapján, amire a retrós külső alapján számítottunk. Zöld-barna színharmóniában az egész belső tér, némi keleties motívumokkal vegyítve (bambusz, geometrikus fafaragás...). Belépésünkkor az egyik pincér csak annyit kérdezett: "menü?" Majd az igen választ hallva elviharzott, úgy kellett utánaszólni, hogy oké, de hová üljünk és amúgy mi is ma a menü?? Bárhová és gyorsan elhadarta, később kiderült, hogy halas menü is lett volna, de hogy ez mi lenne vagy már elfogyott... nos, ez nem került szóba. A májgombócleves csészében érkezett, az alaplé sztenderd ízű, nem rossz, a gombócok egész jól néztek ki és még máj is volt bennük, de kissé kemények voltak. A főétel tejszínes-cukkinis-csirkés farfalle tészta volt. Kolléganőm találóan jegyezte meg, hogy ez az étel úgy készült, hogy minden megcsináltak külön-külön és csak itt a tányérra rakták őket egymásra, aminek az lett a következménye, hogy az ízek nem értek össze. Amúgy nem volt rossz, de ez tényleg az az étel, amit én is bármikor összedobok otthon a konyhában és nem lesz rosszabb, mint amit itt kaptunk. A cukkinit túlfőzték, emiatt szétesett. Ráadásként volt egy szelet erdei gyümölcsös túrótorta (általában 2 fogásos a menü). Ez volt a menü leggyengébb fogása, ugyanis az alján lévő tésztát odaégették, konkrétan kozmás utóíze volt, így ezt nem is ettük meg. A pincér nem kérdezett rá, hogy ennek mi az oka. Az sem volt tiszta, mert nem mondta senki, hogy a menühöz jár 1 pohár szóda is, így egyikünk csak sima csapvizet kapott, a többiek szódát.
Végül a fizetéskor vártuk, hogy mégis mennyi lesz az ára, mert ezt sem mondta senki, de ismerve a helyi menüárakat az előző napi tapasztalatok alapján azét nagyjából be tudtuk lőni, mire számítsunk.
Végül kiderült, 1250 Ft. Szervizdíj nincs, de a leírt előzmények alapján csak minimális jattot adtunk.
Egynek elmegy hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Veyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - Külső képVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - BelsőVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - Étlap/itallapVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - Külső képVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - BelsőVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - BelsőVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - BelsőVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - BelsőVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - BelsőVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - Étel/italVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - Étel/italVeyron Ebédlő és Rendezvényház Kecskemét - Étel/ital

Veyron Ebédlő és Rendezvényház további értékelései

2015.06.24a párjával
Kiváló
Ma Kecskeméten jártunk, és ebédelni is akartunk. Egy ajánló alapján érkeztem erre a helyre, és nem csalódtam. Az étlap is jól nézett ki, de a napi menüt választottuk, ami leves volt és kacsacomb párolt káposztával, krumplival. Még sehol nem láttam ilyet menüben (csak 1250Ft-ért a két fogás)....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Három Gúnár Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.28-ig
Hotel Három Gúnár Kecskemét
28.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Aquarell Senior ajánlat
Aquarell Senior ajánlat
2024.07.01-ig
Hotel Aquarell Cegléd
122.319 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval