Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó hely, mely lehetne remek is

HelloHal Halbisztró KecskemétHelloHal Halbisztró Kecskemét a térképen

2016. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. március 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hello hal nevű egységnek már a Tisza tó partján történt megnyitása felkeltette az érdeklődésem, de még nem sikerült oda eljutni. Amikor viszont azt olvastam valahol, hogy Kecskeméten a Kéttemplom közben is nyitnak, eldőlt, hogy hamarost találkozni fogunk, amit azért is nagyon vártam, őszinte érdeklődéssel, mert a tusványosi nyári táborban volt egy protokoll-esemény, amire meghívást kaptam s ahol ők prezentálták az ételeket, jobbnál jobb falatokat, a haltatártól a harcsapaprikásig.
A minap harmadmagammal tértem be hozzájuk.
Tetszett a dizájn, a kiszolgálásról csak jót mondhatok.
A rádió helyett valami jól megválasztott nyugtató hatású zenét tennék. Nem tudom, hogy a vendéglőtulajdonosok mikor jönnek rá, hogy mennyire snassz rádiót bömböltetni egy egységben, ahol emberek esznek. Az intim szféra brutális megzavarása ez, az ember beszélget s jön „valaki” és belebeszél.
Az ételeket nem lehet egy szóban elintézni. Maga a koncepció – friss magyar halból slágerételek, és átiratok (harcsa-gyros, harcsa-wrap) - remek. A megvalósítás itt-ott megbicsaklik, néhol az indokolatlan spórláson.
A halászlé kitűnő volt, tiszai, de szűrt, intenzív ízű, feszes halhússal benne.
A halkocsonya dettó remek volt, a pontychipszet túlsütötték, persze ez filozófia, írják is az étlapon, hogy enyhén túlsütik. Így viszont nem ad olyan élményt, mint a haltepertő, az ember lényegében olajban sült lisztet eszik. Át kéne gondolni ennek a fogásnak filozófiáját.
A harcsaelőétel finom volt, a saláta mellette lehetett volna fantáziadúsabb. Roston sült zöldséget is kért hozzá egyik asztaltársam, korrekt volt, kakukkfüves.
A 3000 forintért elég kis darab harcsa melletti plusz 500 forintba kerülő salátaköret is lehetett volna igényesebb, nem szólva az egyébként finom halkolbász melletti dresszingeletlen jégsalátáról.
Az olívaolaj, amit kértünk gyenge minőségű, pomace volt, elvárnánk az exraa szűzet, sőt abból is lehetne valami jobbacska. A kenyér száraz volt, szerencsére elfogyott, a szakács ment friss bagettért, abból is kaptunk két szeletet.
Összességében jó hely a Helló hal, mely egy kis odafigyeléssel lehetne még jobb.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
HelloHal Halbisztró Kecskemét - Étlap/itallapHelloHal Halbisztró Kecskemét - Étlap/itallapHelloHal Halbisztró Kecskemét - Étlap/itallapHelloHal Halbisztró Kecskemét - BelsőHelloHal Halbisztró Kecskemét - BelsőHelloHal Halbisztró Kecskemét - EgyébHelloHal Halbisztró Kecskemét - Étel/italHelloHal Halbisztró Kecskemét - Étel/italHelloHal Halbisztró Kecskemét - Étel/italHelloHal Halbisztró Kecskemét - Étel/italHelloHal Halbisztró Kecskemét - Étel/italHelloHal Halbisztró Kecskemét - Étel/italHelloHal Halbisztró Kecskemét - Étel/ital

HelloHal Halbisztró további értékelései

2016.08.04a párjával
Gyenge
A kezdetektől figyelemmel kísértem a HellóHal Halbisztró létrejöttét Kecskeméten. Ma végre eljutottunk ide. Nagy reményekkel érkeztünk. A hely letisztult, hűvös eleganciája nem túlzottan magával ragadó, de "gyorsbüfének" elmegy. Mivel először jártunk itt, úgy döntöttünk egy átfogóbb kísérletbe...
2015.11.04barátokkal
Kiváló
A 2015. november 1-én megnyitott étterem a halételek imádóinak kedvenc helye lesz. Magam is közéjük tartozom. Ennyi újszerű halétellel eddig még nem rukkolt elő egyetlen étterem sem Kecskeméten. Épp ideje volt egy ilyen választékkal bővíteni a kínálatot. Az ízlésesen tálalt ételek finomak. A...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Három Gúnár Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.28-ig
Hotel Három Gúnár Kecskemét
28.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval