Kiváló 2025. januárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2025. december 10.
A tik tokról jól ismert szlogen kedvéért "Multivitamin,Szerelem Gyros" mi is kipróbáltuk ezt a helyet. Kecskeméten található a Kéttemplom közben.És mondhatom olyan mintha Tik Tok szereplő lennék. Mert ahogy a közbe belépsz és közeledsz a hely felé,a nyitott ajtón kiszűródik a híres szlogen.És akkor már tudtuk nemsoká ott vagyunk. Az utcán áll a kígyózó sor vége és mi is beállunk a sorba.Mert ki szeretnénk próbálni a Szerelem Gyrost. Szuper hely.Szuper kiszolgálás és jó hangulat ahogy belépsz az ajtón. A tulaj kedvesen " Barátom"nak szólít és azonnak teszi fel az első kérdést.-Mit adhatok barátom ? kiválasztjuk,hogy mit szeretnénk és már kapjuk is ahogy kérjük. Nem spóról semmivel,nem méregeti a húsz és a hozzávalókat dekára pontosan.Csak pakolja a tányért vagy a tortillát,nem sajnálva az alapanyagokat.Van istt minden ami a szem-szájnak ingere.Különféle ételek,italok,sültek,tálak,desszertek,és még sorolhatnám. Még sohasem csalódtunk.Mindíg finomakat ettünk és remélem még sokáig fogunk is.Mert ahányszor Kecskeméten járunk betérünk ide. Egy igazi felszolgáló,tulaj, és tudja hogy lehet kedves szóval,humorral becsalogatni a fiatalokat és a nem fiatalokat is. Multivitamin, Szerelem Gyros.Mindenkinek ajánlom én is hogy térjen be ide délelőtt,délután,este.Bármikor.Nem fogja megbánni.