Hosszú hétvégés pihenésről tartottunk hazafelé párommal amikor Kecskemét közelében jártunk. Mivel dél körül járt az idő,úgy gondoltuk harapunk valamit és utána folytatjuk az utunkat. Az M5-ös autópályáról letérve és az 5-ös főúton folytatva utunkat,a legközelebbi étteremnél megáltunk. Ez a Széchenyi város Taj Mahal Indiai Étterme volt.
Amúgy is szeretünk új ételeket,ízvilágokat kipróbálni és ezt most sem bántuk meg. Kedves kiszolgálásban volt részünk. Mivel hirtelen sokan lettek az étteremben,így a tulajok is beálltak segíteni a felszolgáló lányoknak. Többször is odajöttek az asztalunkhoz,megkérdezni,hogy ízlik-e az étel és kérünk-e még valamit. Az ételek első ránézésre furcsának tünhetnek,de amikor megkóstoltuk,nagyon is ízlettek. Még a desszert is. Én tojáslevest a párom csirke levest választott. Főételnek vajas csirkét és Tandoori csirkét ettünk. Ha szeretnéd,de nem mered kipróbálni az indiai ételeket,én nyugodt szívvel tudom ajánlani. Nem fogod megbánni.