Ha indiai ételt szeretnél, akkor Taj Mahal

Taj Mahal Indiai Étterem KecskemétTaj Mahal Indiai Étterem Kecskemét a térképen

2025. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. december 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hosszú hétvégés pihenésről tartottunk hazafelé párommal amikor Kecskemét közelében jártunk.Mivel dél körül járt az idő,úgy gondoltuk harapunk valamit és utána folytatjuk az utunkat.
Az M5-ös autópályáról letérve és az 5-ös főúton folytatva utunkat,a legközelebbi étteremnél megáltunk.Ez a Széchenyi város Taj Mahal Indiai Étterme volt.
Amúgy is szeretünk új ételeket,ízvilágokat kipróbálni és ezt most sem bántuk meg.
Kedves kiszolgálásban volt részünk.Mivel hirtelen sokan lettek az étteremben,így a tulajok is beálltak segíteni a felszolgáló lányoknak.Többször is odajöttek az asztalunkhoz,megkérdezni,hogy ízlik-e az étel és kérünk-e még valamit.
Az ételek első ránézésre furcsának tünhetnek,de amikor megkóstoltuk,nagyon is ízlettek.Még a desszert is.Én tojáslevest a párom csirke levest választott.Főételnek vajas csirkét és Tandoori csirkét ettünk.
Ha szeretnéd,de nem mered kipróbálni az indiai ételeket,én nyugodt szívvel tudom ajánlani.Nem fogod megbánni.
Ételek / Italok:
Aranyhomok Hotel Kecskemét
27.630 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Granada Hotel Kecskemét - Granada élmények
Granada Hotel Kecskemét
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, reggelis ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
62.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel