Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hatalmas csalódás

Cifrapalota KecskemétCifrapalota Kecskemét a térképen

Időpazarlás 2022. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. július 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Átutazóban, még ebéd előtt szerettük volna hasznosan eltölteni a szabadidőnket Kecskeméten. Nagy választék nem volt, végül a Cifrapalotára esett a választásunk. Sajnos. Már a belépő megvásárlásakor ért az első meglepetés: nem a honlapon látható árakat számolták. Kérdésünkre elmondták, hogy éppen aznap változott az ár, még nem frissítették a honlapot. Több, mint kétszeresét fizettük a honlapon feltüntetett árnak (5400 Ft/2 felnőtt+2 gyerek). Olyan még sosem fordult elő velünk múzeumban, hogy nem ajánlják fel a kedvezmény lehetőségét (családi jegy), és mivel az új árakat nem tudtuk, így reklamálni sem tudtunk, csak másnap láttuk a honlapon (amit tényleg javítottak), hogy akár 3600 Ft-ot is fizethettünk volna... De ha megérte volna az "élmény", akkor nem is lett volna akkora gond, de tulajdonképpen majdnemhogy az ablakon kidobott pénz volt. Beengedtek, mert fizettünk, aztán menj amerre látsz... és látnivaló nem volt sok. Picit bóklásztunk az emeletek között, volt olyan hely, amit még fúrtak-faragtak, oda be sem tudtunk menni, majd fél óra után távoztunk. Hatalmas csalódás volt az egész, picit sem ajánlott hely. De szerencsére "fotójegyet" legalább nem vettünk, úgyse nagyon lett volna mit fényképezni... :)
Milyennek találod ezt az értékelést?

Cifrapalota további értékelései

2023.10.02barátokkal
Kihagyhatatlan
Nemrégiben Kecskeméten jártunk, ahol körülnéztünk a Cifrapalota kiállítótermeiben. Nagyon szép kiállításokat láthattunk, többek között egy Benczúr Gyula kiállítást is.
2018.08.15barátokkal
Kihagyhatatlan
Iskander 75 címmel rendezett kiállítást Bahget Iskander fotóművész születésnapja alkammából a Kecskeméti Katona József Múzeum a Cifrapalotában. Főként fekete-fehér szociofotói, portréi, a sivatagi világgal kapcsolatos tájképei, a magyar irodalom...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Három Gúnár Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.28-ig
Hotel Három Gúnár Kecskemét
28.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval