Kehidakustány centrumától nem messze, csende, nyugodt, zöldövezeti környezetben várja az ide látogatókat a Barbara Apartmanház. A 16 férőhelyes szálláshely komfortos pihenést kínál lakói számára. A közeli gyógy-és élményfürdő az egész család feltöltődését garantálja.
Júliusban jártunk ott a családommal egy hetet töltöttünk el a Barbara apartmanházban . Amikor odaértünk villámcsapásként ért minket, hogy csak kézpénzzel lehet fizetni, de ezt sikerült megoldani. Amikor végig jártuk a lakást akkor ért minket a sokk. A konyhában a a mosogató és az edényszárítóban nyúlós koszos víz állt és penészes volt.
Az edények régi elhasznált koszosak voltak így egy doboz domestosszal és sikálással kezdtük a nyaralást. A fürdőszobában el volt színeződve a fuga ami az esős idő hatására csütörtök reggelre vastagon penészes lett. Amikor szóltunk a tulajnak akkor közölte, hogy majd szombaton jön és lefújja valamivel. Az ágynemű tiszta volt az ágyak le voltak takarva pléddel azon volt a lepedő. Amikor ezt levettük az ágyak dohos szagúak voltak. Régi elhasznált kényelmetlen ágyak voltak recsegett ropogott benne e rugó. Egy hétig fájt utána a hátunk amikor hazajöttünk. Szivacs darálék párnák voltak ami kényelmetlen volt nagyon. Kisgyerekkel érkeztünk örültünk a hintának csúszdának, de nem lehetett használni. A csúszda rozsdás volt a hintán szinte leszakadt a kötél a fű térdig ért a homokozóban és az udvaron sem volt lenyírva. A grillező és bográcsolóhely koszos a grillávány és a bogrács koszos zsíros ragacsos volt. Nem volt mosógép csak egy régi típusú centrifuga ami nem működött. A 100 méretre felszolgált ebédelési lehetőséget nem találtuk meg. mindössze két kisbolt volt a közelben, de az is korán bezárt. A fürdő szép volt, de ezen kívül semmi más kikapcsolódási lehetőség nincs csak a környező városokban. Teljesen kihalt a környék. Életem legrosszabb szálláshelye volt.
Nagyon gyenge szolgaltatas. Nincs klima , nincs ventilator ! Gyenge viznyomas . A haz szep , a kert is , de minden oreg es elavult . A televizio osregi , es csak az ingyenes csatornakat lehet fogni ! Nehez volt kikapcsolodni , az volt a szerencsenk , hogy a Kehidakustanyi furdo gyonyoru minden igenyt kielegito! Fogunk itt meg nyaralni , de nem a Barbaraban !
A haz nagyon szep , de nagyon sok a hianyossag . A nyarak egyre forrobak, ezert elkerulhetetlen lenne a klima . Estenkent sokat szenvedtunk , meg aludni sem tudtunk , ezert megfogadtuk , hogy nyaralni csak olyan helyre megyunk ahol ez a szolgaltatas meg van. A tulajdonos legalabb ventilatort adhatott volna , de meg ez sem volt !
A viz nyomas nagyon gyenge , epp hogy folydogal a viz , ezert furodni nagyon nehez ! Az egyik szobaban az agy nagyon kenyelmetlen , a masik hazaspar sokat szenvedett. A mi agyunk kenyelmes volt , de itt a parnak olyan regiek , hogy olyan erzes volt rajta fekudni , mindha betonon fekudnenk. Be kellett menni a Tesco - ba parnat venni ! A televizio kritikan aluli ! Mar ilyen Tv - t nem is arulnak ! Kicsi es homalyos , elvezhetetlen , csak az ingyenes csatornak foghatok ! A konyha aranylag jol felszerelt , de minden oreg. Osszegezve , szerintunk egy ilyen bizniszben , nem csak a penzt kell beszedni , hanem befektetni is szugseges , ahhoz hogy a vendegek elegedettek legyenek ! Tisztelettel Meszaros Miklosne es ferje Markus Anni es ferje
Köszönjük,hogy ittlehettünk. Az apartman tiszta, tágas ,kényelmes volt. A tulajdonos segítőkész, minden információval ellátott. Van amit még nem láttunk a környéken ,úgyhogy még visszajövünk. Sajnos sok volt a szúnyog (ez nem negatívum a bérbeadó nem tehet róla) így az udvart nem tudtuk élvezni pedig nagyon szép.
Nagyon kedves és rugalmas volt a tulaj úr amit köszönünk még egyszer. A szállás nagyon jó volt, a fürdő szintén. Nagyon örültünk annak, hogy nem annyira túlzsúfolt mint a legtöbb környéki fürdő. Az étkezés egy településsel arrébb volt, de az étterem kárpótolt az utazás és az üditő ivás miatt. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk aki kocsival érkezik.
Kellemes kis apartman egy nagyobb vendégház első emeletén jól felszerelt konyhával. Mi öten voltunk és szűkösen elfértünk de 2-3 főnek ideális méret. Nekünk csak szállásként kellett, napközbeni tartózkodásra kicsi. Hiányoltuk a bővebb TV-adókat sajnos csak 5 alap csatorna van, gyerekeknek semmi. Wifi sincs.
ezek hiányától eltekintve a szállás megfelelő, tiszta és csendes. Étkezést csak pár száz méterre a pizzériában tudtak biztosítani ami hangulatos és elég jól főznek. 10-15 perces sétával elérhető. A Vendéglátó apró de kellemes ajándékokkal, figyelmességgel várt minket. Ár/érték arányban megfelelő választás.
Nagyon szép környezet, falusi idill. Jól felszerelt konyha, kényelmes szoba, nagy terasz, nagy udvar. Praktikus fürdőszoba. Kedves tulajdonos, minden információval ellátott minket a környékről. Ingyenes kerékpárhasználat, ingyenes wifi. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos még visszatérünk ide. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szállásunk kellemesen hűvös, kényelmes volt, a konyha kiválóan ellátva eszközökkel. A termálfürdő örök kedvencünk marad! A zalai dombság gyönyörű, a klímája kellemes. Amit nagyon fájlaltunk, hogy a csodaszép, grillezésre tökéletesen ellátott kertet a szúnyogok miatt napnyugta után nem mertük használni, amiről persze nem a házigazda tehet!
Pár évvel ezelőtt töltöttünk itt el 1 klassz hetet a családdal! Kényelmes, szép, tiszta a szállás, a tulajdonosok rendkívül barátságosak voltak! Ajánlásaik alapján bejártuk a környéket, jártunk a Balatonon, Zalaegerszegen az Aquaparkban. Mindenkinek ajánlani tudjuk, aki Kehidakustányban szeretne nyaralni!
A kehidai strand szuper volt, a gyerekek még mindig emlegetik, hogy milyen jól érezték magukat! Horváth család (Hosszúhetényből)