Közvetlenül a termálfürdő mellett, parkosított környezetben áll apartmanházunk, különálló, 4 személyes faházunk. Központi elhelyezkedéséből adódóan kisbolt, ajándéküzlet, több étterem kínálata (svédasztalos reggeli stb.) igénybe vehető vendégeink számára. Apartmanjainkhoz napozóterasz, erkély, filagória tartozik. Zárt parkoló, játszótér, ingyenesen igénybe vehető WiFi használata biztosított.
Családommal pár napot töltöttünk pihenésképpen a 2015 őszi iskolai szünetben. Régebbről ismertük már a szállásadót, hisz voltunk már egyszer ott. Egy emeleti hatalmas, több személyes apartmanban voltunk akkor, most pedig közvetlenül az udvarról nyíló faházban, mely a tulaj lakóháza mögött van.
Kényelmes, hisz két franciaágyas apartman (a faházban), Digi csatornákkal ellátott nappali/étkező, nagy fürdőszoba, mindez a fürdőtől alig pár percnyire. Az étkezés megoldható a közeli étteremben félpanziós ellátásban. Az udvar nagy, Arzén kutya (vizsla) mindig üdvözli a látogatót. A tulaj volt olyan kedves, hogy visszaadta az egy éve ottfelejtett tárgyunkat is. Ajánlom azoknak, akik megfizethető áron szeretnének a fürdő közelében megszállni.