lnln étterem értékelései

Értékelései
11
20
50
29
1
0
6

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg lnln értékeléseit!

Olvasd el lnln étterem értékeléseit!

lnln értékelései

18. születésnap ünneplése -

Buffalo Steak House Budapest

2019. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. december 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Steak volt a fő választás. Észak-Pestről autóztunk a Pest déli részén lévő étterembe, 8 fős foglalás előzményeként. A fogadtatás rendben. A nagy társaság miatt a hátsó különtermet kaptuk, mely nekem csalódás volt. Sima tapétázott falak, semmi innovativitás, mely feldobta volna a hangulatot (az étterem első helyiségeihez mérten).
Megosztom
Családi étterempróba -

Dallas Étterem Budapest

2019. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. december 28.
Steak éttermet keresve jutottunk el az étterembe, ahol december elején ebédeltünk. Terrence Hill neve garancia - gondoltam én, hisz az étteremben evett pár éve, nagy felhajtás mellett. . . Nagy reményem volt, hogy az általam igen kedvelt country zenét hallok majd két órán át, de nem így volt, csalódásomra. A felszolgálás igen kedves (sőt, férfiaknak "látványos" is.
Megosztom
Nagy-családi estebéd -

Peppino Pizzéria Tapolca

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Hosszas vajúdás után jutottunk a Tapolcán központi fekvésű Peppinó étterembe. Pontosabban a teraszára, ahova névre szóló asztalfoglalásunk szólt. A meglepő, hogy egy kinti hatszemélyes asztalt foglaltak hét személy részére, és az asztal-fejvégekre nem volt lehetőség teríteni. Tehát szorongtunk. . .
Megosztom
2019. júliusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. július 20.
Már-már tartózkodom az értékeléstől egyedüliként (sokkal többször jártam az étteremben mint azokat értékeltem). Már-már azt hiheti a nagyközönség, beépített emberük lehetek, pedig semmi közöm ilyen téren hozzájuk, csak annyi, hogy szeretek oda járni, de nem csak azért, mert a cég közelsége miatt praktukus, hanem nincs szégyellnivalóm, akárhányszor az étterembe üzleti partnert viszek.
Megosztom
Szűk családi hétvégi ebéd -

Oriental Soup House - Balzac utca Budapest

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 20.
Másodszorra tértünk be a levesezőbe, az első tapasztalatok után. A kínálat nem változott (ugyanolyan jó), a kiszolgálással sem volt semmilyen kifogásunk. A felnőttek csirkés/kicsi illetve rákos/nagy, a gyerekek kis adag levest rendeltek (egyik rákos/helyben, másik másik oriental elvitelre). A megoldás gyors volt és finom.
Megosztom
2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
Többedszerre választottuk a Larus éttermet munkaebédünk helyszínéül, június 11. és 12-én is. Az első nap lassabb volt a kiszolgálás, a második nap már jobb volt ez az arány. Az ételek választékossága, idényszerűsége és nem utolsó sorban minősége az addig általam megszokottak szerint, nagyon rendben voltak. Az udvarias előzékenység és kiszolgálás már-már híres.
Megosztom
Családi vacsora a Central Bistróban -

Central Bistro Szentgotthárd

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 23.
Nemzeti ünnepünk estéjén tértem be családommal a szentgotthárdi vendéglátóba, melynek belső terme teljesen üres volt, minössze két lány ült a teraszon. A hellyel szemben lévő másik étterem tele volt (étlap magasabb árazással), ennek ellenére bizalmat szavaztunk neki. A helység felújított, ízléses elrendezésű. Kedélyesen köszöntött két nagyon fiatal felszolgáló lány, hellyel kínált.
Megosztom
Gyors családi ebéd átutazóban -

Berki Vendéglő Körmend

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 18.
Osztrákiából hazatérőben bálasztottuk a 8-as út menti Berki éttermet. A külső ízléses, tiszta, jó benyomást keltő. Belépve szívélyes üdvözlés, gyors ültetés, türelmes várakozás választásig, majd rendkívül gyors felszolgálás. Lányom a levest kanalazta még, figyelmesen vártak és illedelmesen szolgálták fel a második fogást, melyek szintúgy ízletesek voltak.
Megosztom
Családi ünnep a Csaliban -

Csali Csárda Pilisszentiván

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 11.
Ismerős ajánlásából választottuk a pilisszentiváni Csali Csárdát egy 9 fős családi összejövetel megünnepléséhez (egy születésnap és két névnap). Az étterem egy tó partján helyezkedik el, nyáron teraszt is üzemeltetnek (csak azért, hogy etethetők legyenek a szúnyogok is. . . ). A hely úgy tűnik, hasonló családi eseményekre van berendezkedve, hisz hosszú asztalok, mind foglalt volt a februári szombat ebédidejében.
Megosztom
Abszolút csalódás a Biwakóban -

Biwako Japán Étterem Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Feb. 2. -án szombat este rámenezni lett kedvünk. Úton voltunk, gyors keresés után útbaejtettük az Eötvös utcai Biwako (Viva Nippon Kft) éttermét. Elvitelre két ráment kértünk, mondták 10 perc. Az idő rendben volt, minden más nem. . . Azt mondták, nagyon nagy adag lesz (a Rámenkához viszonyítjuk, az az etalon! . . . ), ehhez képest a meglepődés negatív volt.
Megosztom
5 oldalon / 50 találat


TérképX