lnln étterem értékelései

Értékelései
11
19
46
28
1
0
6

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg lnln értékeléseit!

Olvasd el lnln étterem értékeléseit!

lnln értékelései

Családi vacsora a Central Bistróban -

Central Bistro Szentgotthárd

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 23.
Nemzeti ünnepünk estéjén tértem be családommal a szentgotthárdi vendéglátóba, melynek belső terme teljesen üres volt, minössze két lány ült a teraszon. A hellyel szemben lévő másik étterem tele volt (étlap magasabb árazással), ennek ellenére bizalmat szavaztunk neki. A helység felújított, ízléses elrendezésű. Kedélyesen köszöntött két nagyon fiatal felszolgáló lány, hellyel kínált.
Megosztom
Gyors családi ebéd átutazóban -

Berki Vendéglő Körmend

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 18.
Osztrákiából hazatérőben bálasztottuk a 8-as út menti Berki éttermet. A külső ízléses, tiszta, jó benyomást keltő. Belépve szívélyes üdvözlés, gyors ültetés, türelmes várakozás választásig, majd rendkívül gyors felszolgálás. Lányom a levest kanalazta még, figyelmesen vártak és illedelmesen szolgálták fel a második fogást, melyek szintúgy ízletesek voltak.
Megosztom
Családi ünnep a Csaliban -

Csali Csárda Pilisszentiván

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 11.
Ismerős ajánlásából választottuk a pilisszentiváni Csali Csárdát egy 9 fős családi összejövetel megünnepléséhez (egy születésnap és két névnap). Az étterem egy tó partján helyezkedik el, nyáron teraszt is üzemeltetnek (csak azért, hogy etethetők legyenek a szúnyogok is. . . ). A hely úgy tűnik, hasonló családi eseményekre van berendezkedve, hisz hosszú asztalok, mind foglalt volt a februári szombat ebédidejében.
Megosztom
Véletlen találkozás a vietnámi levesessel -

Oriental Soup House Budapest

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 9.
Utcán sétálva vettük észre az éttermet. Mivel aznap éppen Távol-Keleti ízekre vágytunk (célirányosan), betértünk. Ebédidő volt, "ezren" voltak az étteremben (olvasatunkban ez jót jelent), esélyét nem láttuk hely szabadulásának, így elvitelre kértünk oriental levest és ráklevest. Több percig álltam, míg végre egy pincért megszólíthattam (és nem ő engem.
Megosztom
2019. januárban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Ismert hely számomra a Piccolino, rendszeresen (és bátran! ) viszek üzleti partnert az étterembe. Legutolsó látogatásom óta megváltozott a pincérek személye, de ez egyáltalán nem jelentett problémát, hisz az újak ugyanúgy (vélhetőleg az étterem magas színvonalú standardjainak) megfelelően lettek betanítva. Rendkívül udvarias és figyelmes kiszolgálásban volt szlovén partnereimnek része.
Megosztom
Abszolút csalódás a Biwakóban -

Biwako Japán Étterem Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
Feb. 2. -án szombat este rámenezni lett kedvünk. Úton voltunk, gyors keresés után útbaejtettük az Eötvös utcai Biwako (Viva Nippon Kft) éttermét. Elvitelre két ráment kértünk, mondták 10 perc. Az idő rendben volt, minden más nem. . . Azt mondták, nagyon nagy adag lesz (a Rámenkához viszonyítjuk, az az etalon! . . . ), ehhez képest a meglepődés negatív volt.
Megosztom
Családi ebéd a Lokomotivban -

Lokomotív Étterem Szilvásvárad

2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2.
Pisztráng-ebédre fájt a fogunk, ezért választottuk a Lokomotivot. A fogadtatás bizonytalan volt (melyik asztal foglalt, leülhetünk oda, ami kívülállónak nem tűnik foglaltnak stb. . . de ezt ők sem tudták eldönteni hirtelen). A rendelés viszonylag gördülékeny volt, ám kérdésre szorult egy étel, hogy rendelhető-e, végül 2 percen belül volt válasz - hogy nem).
Megosztom
Nyáresti vacsora a Lavenderben -

Lavender Terasz Étterem Balatonvilágos

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2.
Hatan (két junior gyerekkel), spontán, de mégis telefonon előre foglalt asztalhoz ültünk a Lavenderben, internetes oldalon talált ajánlás alapján. Szivélyesen fogadtak az udvaron megterített asztalnál, gyors és profi kiszolgálásban volt részünk. Az ételek finomak voltak, ám miniatűrként hatottak (abszolút normál testfelépítésű vendégek vagyunk), ennek ellenére az ételek ellenértéke igencsak magas (tehát az ár/érték aránnyal van baj).
Megosztom
Ügyfél-kényeztetés két egymás utáni este -

Baricska Csárda Balatonfüred

2018. márciusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. március 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ügyfél-csoporttal, kollégáimmal jártunk a csárdában két egymás utáni nap (a helyszín korábbról ismerős volt, tehát tudtuk, mit várhatunk, mire számíthatunk - azért is mentünk oda. . . ). Két külföldi csoport (25 és 30 fő) egybehangzó véleménye rendkívül pozitív volt, láthatóan nagyon jól érezték magukat. Az ötfogásos esti menü ételskálája bőséges választékú.
Megosztom
Hétvégi családi ünnepi ebéd a Risoban -

Riso Ristorante & Terrace Budapest

2018. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. február 22.
Egy nagy családi ünneplés: születésnap és három névnap alkalmából gyűltünk össze a Risoban. Pontosan érkeztünk, ám pár perces késése volt a család egy részének. Udvarias, ugyanakkor barátias fogadtatásban volt részünk. A pincérek rendkívül türelmesen várták a döntésünket. A kiszolgálást végig az odafigyelés, az elegancia kísérte (virágoknak váza vízzel, csomagolásukat eltették az útból időlegesen).
Megosztom
5 oldalon / 46 találat


TérképX