Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy jó választás!

Kehida Family Resort KehidakustányKehida Family Resort Kehidakustány a térképen

Kiváló 2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Imádtuk! Nem tudok mást írni.
Mikor megtaláltuk a neten az akciós pihenést, mellette döntöttünk. Egy 50-es szerelmespárnak ez tökéletes választás!
Ár-érték arány, a fürdő közelsége és a gyönyörű természet segített a pozitív döntésben. A foglalás is neten történt, alig 1-2 óra múlva már meg is érkezett a visszajelzés.
Az adatlapjukon feltüntetett fotók a valóságot tükrözték. Ahogy közelítettünk a szállodához, azonnal tudtuk- ez az! Jobb oldalt a kehidai fürdő, bal oldalon a szállodánk. Tökéletes páros! Belépve a jó illatú szállodába a recepción egy csupa mosoly hölgy fogadott bennünket. Jól esett, hogy valóban szívesen vártak bennünket. Megkaptuk az apartman kulcsát és sok-sok infót a helyről a szolgáltatásokról és a környék éttermeiről. Tiszta, modern, gusztusos volt az apartman. Nem mindegy, hol tölti el az ember azt a pár napot, ahol pihenni szeretne. Nekünk legalább is ez nagyon fontos, így 50-esen, szerelmesen.
A reggeli az emeleti kávézó-bárban volt, kilátással a közeli virágba borult hegyre. Igazi kánaán volt az asztalokon. Na erre mondják, hogy terülj-terülj asztalkám!Illatok és ízek jártak keringőt a levegőben. Bármit és bármennyit ehettünk. És nagy pozitívum, hogy a teraszon kijelölt hely volt a dohányosok számára.
Aki nem a szomszédos fürdőben akarta elütni az időt, az házon belül is megtalálta a pihenés több formáját. Masszázs, beltéri medence, kültéri medence, gyerekeknek játszóház -itt említeném meg, hogy bababarát hely!. Kerékpár kölcsönzés, szauna, és még sorolhatnám!Az esték nagyon hangulatosak itt. Akár a környéken sétálva, hallgatva az ezernyi madár esti dallamát, akár éjszakai fürdőzést kérni a wellness részben egy pohár pezsgővel. Vagy a szobában kihasználni a wifi nyújtotta lehetőségeket. Egyetlen kis megjegyzés: Legyen több TV csatorna!
Távozáskor akár búcsúajándékot is vásárolhatunk az üvegpolcon ínycsiklandozóan magát kínáló házi lekvárok, mézek közül, vagy hűtőmágnest a recepción.
Mi jellemezné jobban a hely értékelését, mint az, hogy visszamegyünk Kehida Family Resort!
Ilona és György Velencéről.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (1)
Kehida Family Resort Kehidakustány - Szobák

Kehida Family Resort további értékelései

2018.11.03gyerekekkel
Kiváló
A szálláson nagyon tetszett a szoba, bőséges volt a reggeli. A wellness nyitva tartása sajnos csak este 20 óra , amin szerintem lehetne módosítani legalább 22 óráig.
2018.10.24a párjával
Októberi lazulásra kíválóan ajánlom mindenkinek.Nyáron nem tudom milyen a helyzet,de most teljes csend és nyugalom.Igazán jól tudtunk pihenni.A fürdő zaja után jó volt ide visszatérni és lazulni.kedves személyzet és tisztaság fogadott bennünket.Egyetlen hiányosság,csak az egyik szauna...
2018.08.24a párjával
Gyenge
4éjszakára érkeztünk,de a 2.-nál meg kellet szakitani, mert nem lehetett pihenni az erkélyen zúgó nagy teljesitményű kültéri egységtől,ami a felettünk és az alattunk lévő szobákat táplálta.Ilyen helyre felszerelni egy ennyire hangos egységet nem igazán szerencsés.A szobában az ágyakon,elfáradt...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Barbara Apartmanház Kehidakustány - Kedvező ajánlat
Kedvező ajánlat
2025.04.15-ig
Barbara Apartmanház Kehidakustány
16.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval