Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Négy csillagtól többet várok

Kehida Termál Hotel KehidakustányKehida Termál Hotel Kehidakustány a térképen

Átlagos 2015. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. február 8.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Érkezéskor tökéletesnek indult minden; kedves, segítőkész recepciós, gyors bejelentkezés, kényelmes, 2 ágyas szoba, külön gyerekszobával, kis erkély a szép, havas tájra és ígéretesen gőzölgő kültéri medencék. Aztán beléptünk az élményfürdőbe, ahol balesetveszélyes, borzalmasan csúszós csempével találkoztunk - a kiírással ellentétben, a papucs sem javít a helyzeten. A csempe körülveszi a teljes vízteret, így kikerülni nem lehet, csupán néhány talpalatnyi részen van csúszásgátló szőnyeg - a mosdóknál egyáltalán nincs csúszásgátló, még a pelenkázó résznél sem. Az uszodamesterek egész nap a mobiltelefonjukkal foglalatoskodnak, vagy egymást szórakoztatják, oda se figyelnek arra, ha valaki elesik - sajnos naponta sok ilyen esetet láttunk, így segítséget senki ne várjon tőlük. Az élményelemek egy részét nagyon ritkán indítják el, illetve este 7 körül már oltják le a lámpákat, hogy mielőbb kiürüljön a fürdőtér - körbe nem jön senki, hogy megnézze, van-e bent még fürdőző. Egész nap érezhetően jár a levegő a fürdőtérben (némi túlzással szelesnek is nevezhetjük), amitől a légtér igencsak lehűl, mi kifejezetten fáztunk. Párom a hideg ellenére a kültéri medencéket is kipróbálta, ahol jó néhány vendéggel találkozott, de olyan személlyel nem, aki a vendégekre figyelt volna - a hideg miatt a medencék fölött állt a gőz, így kameráról valószínűleg nem látják be a medencéket, pedig mivel gyógyvízről van szó, jó néhány idősebb vendég is igénybe veszi a fürdőt - közülük sokan valamiféle mozgásszervi problémával. A medencék közötti utakon, átjárókon, fedett rész nincs, vagy olyan hely, ahol a szél / hideg ne fújna át, mi több, a törölközőt, fürdőköpenyt sem lehet "védett" helyre felakasztani. A szaunák változatosak, bár az aroma szaunában semmiféle illat nem volt. A masszázs nagyon kellemes élmény volt; elmondásaik alapján a masszőrök többféle masszázsban jártasak, felhívják a figyelmet a lehetséges problémás területekre, illetve megoldási javaslattal is élnek; mindemellett a légkör relaxáló hatású. A gyógymedence kellemes, az élmény elem (váll masszírozós víz sugár) mintha rendszeresebb időközönként kapcsolódna be.
Az étterem kifogástalan, jól főznek; a pincérek segítőkészek, figyelmesek. A szobaasszonyok hozzáállása egész idő alatt kedves, szolgálatkész volt.
Kijelentkezéskor jött az igazi fekete leves, ami a magyar vendéglátás szégyene sajnos itt is: a recepciós modora kritikán aluli volt, kimondatlanul is a "fizess-és-távozz" érzést keltette bennünk. Annak ellenére, hogy kisgyerekkel voltunk és 11-kor legkésőbb el kell hagyni a szállást (bár a fürdő belépő egész napra érvényes még): a recepciós semmi áthidaló megoldást nem ajánlott fel, még térítés ellenében sem. Amire gondolok és amit meg is kérdeztem: későbbi kijelentkezési lehetőség (közölte, hogy a szoba takarítására 3-4 óra nem elegendő!!!), csomagszoba használat (van a szállodában, még pedig elég nagy), fürdőlepedő, illetve fürdőköpeny megtartása, amíg ott vagyunk (jeleztem, hogy kb. 14:00-kor indulnánk el) - de ezekre kaució ellenében sem volt lehetőség. Kaptunk 2 db öltözőszekrényt az alagsorban, ahol jó hideg volt, a hajszárítóknál süvített a hideg szél - nyilván nem is használta senki. Összességében csalódás, mi többet várunk egy elvileg 4 csillagos helytől.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Kehida Termál Hotel további értékelései

2024.04.18a párjával
Kiváló
Kehidán nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és a fürdő is kellemes nyugodt pihenést biztosított.Az éttermi kiszolgálás ,ételek jó minősége szuper.A személyzet segítő készsége rendelkezésre áll, mindig segítettek. A környezet tiszta , rendes és karba tartott. Szép emlék és szívesen gondolunk...
2024.03.17a párjával
Kiváló
Nagyon szép hely,aránylag elég gyorsan le lehet érni,mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon kényelmes szoba,felszereltség tökéletes ellátás is minden igényt kielégít
2023.08.22a párjával
Kiváló
Köszönjük szépen csodálatos hétvégét töltöttünk nálatok Ételek ízletes Szálloda elhelyezése szuper
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Barbara Apartmanház Kehidakustány - Kedvező ajánlat
Kedvező ajánlat
2025.04.15-ig
Barbara Apartmanház Kehidakustány
16.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval