Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szeptemberi pihenés Kehida Termál Hotelben

Kehida Termál Hotel KehidakustányKehida Termál Hotel Kehidakustány a térképen

2017. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta bizonyos időközönként visszajáró vendégei vagyunk a szállodának és a fürdőnek, kisebb zökkenőktől eltekintve most is teljes kikapcsolódást nyújtott számunkra. A személyzet kedves és figyelmes, tisztaság volt mindenhol. A megfelelően viselkedni nem tudó vendégekről a hotel nem tehet, de bosszantó tud lenni a pihenésre vágyó vendégnek.
Felújított szobák egyikében voltunk elhelyezve mely nagyon tetszett nekünk; bár a törülközők (köntösök, fürdőruhák) szárítása még mindig nem megoldott, nincs hova megfelelően kiteregetni.
Az ételek finomak voltak, de az utántöltésük nem minden esetben volt folyamatos. Kellemetlen élmény volt számunkra, hogy az asztalokra csak akkor helyezték fel a terítéket amikor jeleztük, hogy melyiknél ennénk; többször előfordult, hogy a kiválasztott étellel az asztalnál kellett várni, hogy megkapjuk az evőeszközöket. Amivel minden nap szembesültünk az az, hogy a tányérok a mosogatógépből rögtön kikerültek a vendégek elé, ezáltal rendszeres volt, hogy víztől csöpögő tányérokra kellett az ételeket kiszedni, ami nemcsak látványnak nem csábító, de ha pl. kenyeret/zsemlét tesz rá az ember nem is megfelelő.
Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a kültéri termál medencék felújításával/karbantartásával (láthatólag legalábbis) nem törődnek. A mozaikok nagyszámú hiánya, a festés totális lekopása nagyon szembetűnő. Ottlétünkkor az egyik medencét éppen átépítették ezért reméljük, hogy hamarosan a többi felújítására is sorra kerül.
Összességében pozitív élményekkel távoztunk, de a többszöri látogatásaink alapján azt tapasztaljuk, hogy folyamatos a komplexum leépülése.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Kehida Termál Hotel további értékelései

2024.04.18a párjával
Kiváló
Kehidán nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és a fürdő is kellemes nyugodt pihenést biztosított.Az éttermi kiszolgálás ,ételek jó minősége szuper.A személyzet segítő készsége rendelkezésre áll, mindig segítettek. A környezet tiszta , rendes és karba tartott. Szép emlék és szívesen gondolunk...
2024.03.17a párjával
Kiváló
Nagyon szép hely,aránylag elég gyorsan le lehet érni,mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon kényelmes szoba,felszereltség tökéletes ellátás is minden igényt kielégít
2023.08.22a párjával
Kiváló
Köszönjük szépen csodálatos hétvégét töltöttünk nálatok Ételek ízletes Szálloda elhelyezése szuper
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Barbara Apartmanház Kehidakustány - Kedvező ajánlat
Kedvező ajánlat
2025.04.15-ig
Barbara Apartmanház Kehidakustány
16.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval