Vevő Jenő: Hulló csillagok.. - Kehida Termál Hotel Kehidakustány

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Kehida Termál Hotel Kehidakustány értékelése
2. helyezett a 62 kehidakustányi szállás közül

Értékelést írta:
6 szállásértékelés 23 városban járt
27 étteremértékelés 41 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Hulló csillagok..

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 20.
Röviden: jó a marketing...
A 4 csillagból le lehet egyet nyugodtan venni, mert bőven nem azt kapja az ember amit egy **** hoteltől elvárható lenne.
Hotel: bár "felújították" a fürdőszobában pergő vakolat, penészes falak. A szobában, ha szeretné valaki a gardróbot is használni, érdemesebb előtte kitakarítani. Két gyerek két felnőtt részére kértünk szobát, de minden napra jutott legalább egy pótvendég a gyerekek örömére és a feleség idegeire a nyolclábúakból(pók). A hotel átjárást biztosít a termál fürdőbe, de köntöst csak a gyerekek kaptak.
A gyerekek pótágya szörnyű, a kiálló rész felhasította a lábát is.
Étterem: Az ételek ízletesek, de a változatosság kimerül abban, hogy szalonnás vagy hagymás a tojás reggelinél.
Személyzet: egy hét alatt talán egy felszolgáló volt aki kedves, figyelmes volt. A többiek kiemelve a recepciót, pályát tévesztettek. Jobb esetben vissza köszönnek, ha rájuk köszön az ember, az a benyomása van a vendégnek, hogy ok gyere, adunk szállást meg enni, de ezen felül ne zaklass minket semmivel és minnél hamarabb menj is el.
Fürdő: ideje lenne felújítani és a nem működő egységeket is elindítani.
Pozitív: tiszta medence, de a lábmosót illene feltölteni, főleg vírus idelyén...
A fördőben található büfé a minőséghez képest nagyon túlárazott, pozitív, hogy szobához lehet íratni a számlát.
Gyerekeseknek: Bár babakocsi is bérelhető, és van játszóház is, nem mondanám gyerek barát helynek. A fürdőben sincsenek kifelyezetten gyerek lehetőségek és az estéket is végigunatkozták a hotelban (máshol egész nap estig animátorok, gyerek programok, játszó helyek)
Az idősebb korosztály biztos megtalálja itt a pihenés örömeit, de családosoknak nem ajánlom.

Ennyire tetszett: Átlagos
Személyzet: Gyenge
Tisztaság: Gyenge
Ár / érték arány: Gyenge
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások: Szörnyű
Étkezés: Gyenge
Elhelyezkedés: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Vevő Jenő felhasználót?    Igen

Kehida Termál Hotel Kehidakustány
Cím
8784 Kehidakustány
Kossuth L. u. 62.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2020. június 24.
Pünkösdkor 3 éjszakát töltöttünk gyerekekkel, unokákkal a Kehida Termál Hotelben.Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is.Fedett medencék működtek, így kicsi gyerekekkel nem kellett a kinti medencékben fürödni.A félpanzió bőséges, finom volt, csak az volt a baj, hogy sokat kellett...

2019. december 28.
Mindennel megvoltunk elégedve, a személyzet kedvesek,segitőkészek, az ételek csillagos 5-ös !!!!!! Köszönünk mindent !!!!! Szivesen ajánlom barátaimnak, ismerösöknek.

2019. július 8.
3 éjszakát voltunk ott. Nagyon jól éreztük magunkat. A félpanzió bőséges büféasztalos volt, nagyon ízletes, mindenre gondoltak, laktózmentes, vega, gluténmentes, mindenkire figyelve. A kiköltözést követően még egész nap használni lehetett a strand- és termálfürdőt. Ez nagyon korrekt! A szoba...