Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyár közepén a Feketevölgyben

Feketevölgy Panzió KemenceFeketevölgy Panzió Kemence a térképen

2015. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. október 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csodálatos helyen fekszik, a Börzsöny szívében, megannyi szebbnél szebb túristaútvonal találkozásánál! Igazi gyalogtúrázóknak innen könnyedén elérhető Királyrét, Királyháza, Nagy-Hideg hegy, vagy épp a Csóványos is.
Mi ugyan már az idősebb korosztályhoz tartozunk ötven felett, s autóval érkeztünk, de gyalogosan sétáltunk fel a Fekete forrásig, vagy le Kemencére, ahonnan a kisvasúttal tudtunk visszajönni pontosan az üdülő elé.
A szobák egyszerű berendezésűek, de kényelmesek, s mindegyikhez kis erkély is tartozik - a miénk épp a völgyre nézett csodás panorámát nyújtva úgy hajnalban, mint naplemente tájékán.
Az itteni levegő olyan tiszta, hogy szerintem az erre rászorulóknak (asztma, vagy COPD - jómagam is ebben szenvedek) is tökéletes - hajnalban az az igazi "harapni lehet a levegőt" érzése van az embernek!!!
Csodás a környezet, tiszták a szobák, az ennivaló végül is ok, csak jobban figyelhetne a személyzet arra, hogy reggelinél aki korábban érkezik, sokkal több féléből válogathat, mint az, aki később ébredt ... - magyarul folyamatosan kellene a fogyó ételeket pótolni!!!
Mivel eléggé üdülő jellege van a panziónak - természetesen a családbarát titulus igaz rá - ezért a sok kisgyermek zajongása a magunkfajta idősebbeket kicsit zavarja, főként ha a szülők még este 10-kor is hagyják ricsajozni a gyerekeket - ám ezen tudom, hogy nem lehet változtatni!
Az ár-érték arány nálam kicsit gyenge, azaz azt jelenti, hogy akkora szuper szolgáltatást és kényelmet nem kap az ember, amennyit ezért fizetnie kell.
Viszont a hely szépsége, a természet csendje, s a helyi emberek (ide értve a panzió személyzetét is) kedvessége mindenért (kár)pótol!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Feketevölgy Panzió további értékelései

2017.04.19a párjával
A szállás erőssége az elhelyezkedése. Túrázáshoz kiváló, azonban a pihenésre kevésbé alkalmas. Ottjártunkkor nem volt sok kikapcsolódási lehetőség: egy kis medence illetve egy ütött kopott pingpong asztal. az étkezéssel semmi probléma nem volt. Az üzemeltetők kedvesek voltak. Leginkább olyanoknak...
2016.08.22a párjával
Kiváló
A Börzsöny hegység szívében található egykori turista szállóból szépen felújított panzióban töltöttünk el férjemmel öt csodálatos napot. Nagyon jól éreztük magunkat, remek kiszolgálást, ízletes ételeket kaptunk. Nagyra értékeltük, hogy bármelyik korosztály számára maximális kényelmet és...
2016.07.28barátokkal
Gyenge
A kellemes erdei levegőn kivül nem tul sok a pozitiv élmény.Az étkezésre egy óra van kijelölve,aki nem ér oda az elejére nem biztos hogy jut mindenből.Az M1 és M2 csatornán kivül a szobában nem lehet tv-t nézni. Csak azoknak való akik nappal turáznak és este vacsora után pihenni térnek.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval