2025. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. szeptember 26.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ezt szerintem valamennyien ismeritek, akik az országban forgolódtok, annyira tipikus benzinkút meg országúti pihenő az M3-ason. Ahogy az ember Salgótarján felől vagy a Mátrából lejön az M3.-asra, az első nagyobb pihenő, és ott van az a bizonyos kitett Volkswagen bogár, amibe virágokat ültettek és sok éve már díszíti a benzinkút bejáratát. A parkoló hátsó részében meg van ez a bizonyos Héliosz-3, aztán, hogy errefelé bogarásztam, és mit is mondjunk, nem hemzsegnek az országúti éttermek a 21-es mentén, hát ide betértem magamat belülről karbantartani. Este van, üres, vendég egy szál sem, nem túl lelkes asszony néz, hogy mi kéne, hát enni szeretnék, van valami? Erre sorolni kezdtem, hogy ilyen pörkölt, meg olyan pörkölt... hopp, meghallottam a zúzát, szalag visszateker, ne menjünk tovább, itt van, ezt kérem. Kijött egy amolyan konyhás hölgy is, hogy na, és milyen körettel? Hát főtt burgonya jó lesz. Savanyúság? Az is jó ötlet, ne soroljuk tovább, vegyes vágott. Hát így történt. Megjegyzem, egész ehető volt. Egy korrekt zúzapörkölt, mindegy, mikor csinálták. Elmajszolás megtörtént. Közben vendég se ki, se be, senki. Mindezért fizetem: pörkölt 2700 Ft, savanyúság 550 Ft, Toma üdítő 650, betétdíj 50 Ft. És nem is maradtam éhes.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()