Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Matróz Tanya & Marchello Pizzéria Keszthely

4
1
értékelés
Még nincs helyezése
a 60 keszthelyi étterem közül
$$$$
Hely jellege
étterem, pizzéria

1 vendég értékelése alapján

Kiváló
0%
100%
Átlagos
0%
Gyenge
0%
Szörnyű
0%
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték
4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Nussbaum Panzió Keszthely - Napi árak teljes előrefizetéssel
Napi árak teljes előrefizetéssel
2024.09.01-ig
Nussbaum Panzió Keszthely
18.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Matróz Tanya & Marchello Pizzéria Keszthely vélemények

9
11
0
10
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt már1 évnyi aktív tagság
2016. július 3.a párjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Libás strandon a legjobb étterem, mivel nincs nagy választék :-) .
Tárkonyos ragu levest és rántott csirke mellfilét ettünk, tarjával, sült krumplival és egy sajtos hamburgert.
A hamburger meglepően jó volt, a csirkemell filé nem volt vékonyra kloffolva ezért elég kiadós volt, a leves is ízletes volt.
Mindent összevetve semmi extra.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.