Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Verebek az asztalon

Park Vendéglő KeszthelyPark Vendéglő Keszthely a térképen

Szörnyű 2014. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Családdal tértünk be meglehetősen éhesen. Hűvös esős nap volt, ezért mindenképpen a belső teremben akartunk helyet foglalni, de mivel az már igencsak tele volt, ezért kifordultunk a "kerthelyiség" felé, ami valójában egy magas falakkal körbevett szűk kis sikátor, fedett boxos beülős asztalokkal. A hangulata elég nyomasztó, a legrosszabb azonban, hogy ebben a sikátorban hemzsegtek az ételdarabokra, morzsákra vadászó verebek. Folyamatosan ráröpültek az asztalokra, úgy kellett állandóan hessegetni őket, mint a legyeket. Egy másik asztalról az ott ebédelők tányérjáról az egyik verébnek sikerült is kicsippenteni egy sült krumplit a vendégek sikoltozása közepette. Ez nekem már kicsit sok volt. Ha nem lett volna leadva a megrendelésünk, itt inkább már távoztam is volna. Sajnos maradtunk.
A pincér meglehetősen mogorva stílusban, udvariatlan közvetlenséggel kommunikált, ami szintén nem sok jóval kecsegtetett a továbbiakra nézve. A rendelésünkből a felszolgáláskor ki is felejtett egy tételt, ezt utólag kellett vele kihozatni, amit látnivalóan nehezményezett.
Az ebéd fogyasztása közben egyik kezünkkel folyamatosan hessegetük a verebeket és megpróbáltuk úgy helyezni a tányérokat és poharakat, hogy lehetőleg ne kelljen a viaszosvászon abroszon itt-ott elhelyezkedő száradt madárürülékbe könyökölnünk evés közben. Hogy teljes legyen az "örömünk", a belső helyiségből kijött egy úriember dohányozni, és erre a célra természetesen éppen a mellettünk lévő asztalt választotta, úgyhogy nagyjából tíz percig voltunk kénytelenek fuldokolni a sikátorban terjengő dohányfüsttől.
Ami az ételeket illeti: a leves és a főétel közepes minőségű volt, a desszert (Gundel palacsinta) viszont ehetetlen. Az első falat után kifordult a villa a kezemből. A diós krémnek álcázott agyoncukrozott barna nyúlós massza megízlelése után hagytam abba az étterem gasztronómiai felfedezését.
A számlázás amúgy korrekt volt, az árak sincsenek elszállva - de a fentebb leírtak alapján jóval szerényebb árképzés lenne indokolt.
Mindent összevetve, az egész milliő rettenetes, a vendéglátás ezen szintje számomra kritikán aluli. Egyszóval borzalmas élmény volt. Ide soha többet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű

Park Vendéglő további értékelései

2022.08.25a párjával
Ha az üdülés során önellátók vagyunk, általában az éttermek menüi közül választunk, megkeresve, hogy hol vannak olyan árak, amit a pénztárcánk elvisel. Június elején itt találtunk elfogadható menü árakat, s mint tapasztaltuk, az ételek minőségére, mennyiségére nem lehetett panaszunk. Az egyik...
2019.10.21a párjával
Átlagos
Egy hosszú út után megéhezve tértünk be egy ebédre, a hely és az étel melyet rendeltünk az elvárásunk alatt maradt minőségre, így az ár érték arány gyenge minősítést érdemel. Valószínű másoknak is hasonló lehetett a véleménye mert egy koradélutánni időben ketten voltunk az étterembe. Az étterem...
2019.08.27a párjával
Kiváló
Véletlenszerűen tértünk be ebédelni,ahol szerettünk volna eredetileg a közelben enni,ott sokan is voltak és választék sem igazán volt! Nem csalódtunk,gyors és barátságos volt a kiszolgálás és finom az ebéd :) Mind a ketten meg voltunk elégedve és a kávé is fincsi volt :) Fizetéskor is rugalmasak...
Népszerű szállások a környéken
Monarchia Vendégház Keszthely - Legjobb ár önellátással
Legjobb ár önellátással
2025.05.01-ig
Monarchia Vendégház Keszthely
60.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval