Jó 2015. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szép környezetben található a kávéház. Elegáns belső résszel, a kerthelyiség hangulatos, árnyékos a forró nyári napokon is. Jeges kávét fogyasztottunk, ami az itallapon nem szerepelt. De kérésünkre készítettek valami hasonlót. A kávé íze alig érződött, a fagylalt ízét nehéz volt megtalálni. Sajnálatos módon a jég volt a domináló összetevő. Ez feledhető. A tálalás viszont képviselte a kávézó arculatát.
Az őszi hosszúhétvégén a Szigligeti Süllőfesztiválról hazafele,kerestünk egy még nyitvalévő cukrászdát és Keszthehely találtunk is egyet még záróra előtt. Amint beléptünk az ajtón láttuk,hogy ez nem egy szokványos hely lesz.Elegáns,kedves kiszolgálással és szebbnél szebb és ízletes...
Kellemes, elegáns cukrászda. A somlói galuska friss, finom volt, a kávé is jó volt. A többi sütemény a pultban szintén jól nézett ki. Drágának tartom, egy somlói, egy presszó kávé és egy ásványvíz 3.180 Ft volt. A felszolgáló fiatal lány kedves, udvarias volt.
Nagyon klassz, elegáns hely! Mindig friss sütemények, nagy választékkal. Évszaknak megfelelő kínálatok, dekorációk- Kedves kiszolgálás, nagyon tiszta hely! Csak ajánlani tudom!