Zsuzsanna étterem értékelései

Értékelései
9
25
66
47
8
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Zsuzsanna értékeléseit!

Olvasd el Zsuzsanna étterem értékeléseit!

Zsuzsanna értékelései

Többször visszatértünk -

Marina Gyros & Hamburger Balatonföldvár

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 23.
Nagyon forgalmas helyen található a vendéglátóhely. Kedves, gyors kiszolgálással.
Az gyros finom és mennyisége ár-érték arányban van. Az asztalok tiszták, rendezettek. Fiatalos lendület jellemző a tevékenységükre. Az italok kínálata, hőmérséklete, szintén elismerést érdemel. Megkóstoltuk a gyros minden változatát, mindenki teljes megelégedésére.
Megosztom
2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A város központjában található a vendéglátó helyiség. A kiszolgálás udvarias és gyors volt. Óriási a pizza-kínálat. Mennyiségre megfelelő volt, a szokásos méretben. A pizza megnevezésére utaló feltétet visszafogottan mérték, de sajt felhasználásával kompenzálták. A kávé felszolgálása, minősége kifogástalan lenne, ha ivóvizet is tartalmazna.
Megosztom
Érdemes megkóstolni -

Békebeli Cukrászat Cegléd

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 4.
A város központjától kissé távolabb található a cukrászda,kellemes terasszal.
A kiválasztott süteményekkel elégedettek voltunk, de semmi kiugró extra. Az árak meglehetősen magasak. Ami viszont megdöbbentő, a mosdóhelyiség. Valószínű, hogy manóknak tervezték. Használata szinte lehetetlen. A szabványi előírásoknak messzemenőkig nem felel meg.
Megosztom
Ízletes ételek, kiadós mennyiség, korrekt árak -

Hodosi Pizzéria Kaba

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 5.
A Kabán található Hodosi Pizzériáról itt írok véleményt, mert nem találtam külön megemlítve a vendéglátó helyek között. Az üzemeltető azonos. Tágas helyiségek: étterem és cukrászda. Ételek, pizzák és a sütemények nagy választéka jellemző. A mennyiség bőséges, az ételek ízletesek, frissek. Az árak mérsékeltek, kedvezőek. A kiszolgálás kedves, figyelmes.
Megosztom
Lángos, mint otthon -

Marika Lángossütő Debrecen

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 26.
A lángos friss, megfelelő nagyságú, és nagyon finom. Többféle feltéttel kapható: sajtos, tejfölös, stb. A várakozási idő minimális, csak a sütést kell megvárni. Az ára kimondottan fogyasztó-barát. Ha jól emlékszem, 240 Ft, (a sima elnevezésű). Kávézásra is szívesen betérnek a vásárlók, visszajáróként köszöntötték Marikát. Könnyen megtalálható a Rákóczi utca elején.
Megosztom
2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étteremben egyetlen asztalnál ültek vendégek, a mi társaságunk. Akkor még nem, de később érthető lett. A beharangozott "óriási adag" csülök, szánalmasan kis mennyiség volt. Minden köret hideg volt. (Nem volt megfelelő a felmelegítés). Külön megemlítem a káposztát: mennyisége-minősége, vicc! Csalódás, drágán megfizetve.
Megosztom
Máshol kávézunk legközelebb -

Cafe Frei - Malom Központ Kecskemét

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
Jól kiválasztott helyszín, remek környezettel párosítva. DE: nem ez az első Cafe Frei kávézó, ahol a "kiszolgálás" minősítése nem éri el az átlagos színvonalat. Unott, kioktató, udvariatlan személyzet, beszólásokkal. Az árfekvés elbírná a felszolgálást is, de az önkiszolgálást már tudomásul vettük. A kávé finom volt, ez nem személyfüggő, kevés a visszatéréshez.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
A Szabadság téren található a cukrászda, a város egyik gyönyörű parkjában. Forró nyári napon nagyon vágytunk egy kis külső-belső lehűlésre. A fagylalt választék eléggé visszafogott volt, megszokott ízkínálattal (alapízek). Vonatkozik ez a süteményekre is. Mennyiség és árarány kedvező, de ez kevés ahhoz, hogy legközelebb is visszatérjünk.
Megosztom
2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 22.
Egy évvel ezelőtt voltunk fagylaltozni ugyanazzal a társasággal, szintén egy nyáresti koncert után. Az utóbbival továbbra is elégedettek voltunk, ez viszont a fagylaltról nem mondható el. Szegényes választék, és felejthető ízvilág. Megdöbbentő a mennyiség: a félgömb is megfelezve. Az épületben lévő helyiségek túlhűtöttek, a teraszon nincs hely.
Megosztom
Kioktatás, modortalanság -

Cafe Frei Debrecen Főtér Debrecen

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem akarom általánosan modortalannak és kioktatónak minősíteni a személyzetet, mert ez csak egy személyre vonatkozik. Rendelés a pultnál:udvariasság, kedvesség, no ebben nem részesültünk. Érdeklődés:"sok a vendég várjanak! Az asztalról az aktuális vendégnek kell elvinni a mosatlant, hogy a saját italát, kávéját le tudja tenni.
Megosztom
7 oldalon / 66 találat


TérképX