Zsuzsanna étterem értékelései

Értékelései
9
27
71
47
8
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Zsuzsanna értékeléseit!

Olvasd el Zsuzsanna étterem értékeléseit!

Zsuzsanna értékelései

Elégedettek voltunk, de semmi extra -

Tiszacsegei Halászcsárda Tiszacsege

2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
A büfénél várakoztunk, mert az étteremben telt ház volt. Viszonylag gyorsan, rugalmasan kezelték a helyzetet. Az ételek íze, tálasa messze elmaradt az elvárhatónál. Frissen sült halféleségeket fogyasztottunk, (a panírban keresni kellett az érdemi falatokat), a vegyes köret külön említést nem érdemel. Nagyon hiányzott a "csárda" jelleg.
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19.
Az étterem elhelyezkedése következtében, telt ház a teraszon és a belső helyiségekben is. Az utóbbiban foglaltunk helyet. Hőség mindenhol, de itt különösen. Enyhülés: bekapcsolták a légkondicionáló berendezést, végre! Az étlapon ugyanazon étel más-más összeggel volt feltüntetve. Észrevételünkre az volt a válasz, ma történt áremelés, nem volt idejük minden étlapon javítani.
Megosztom
Fagylaltozás: jó választás -

Nelson Pub Étterem & Cukrászda Hajdúszoboszló

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
A vendéglátó egység cukrászati termékeit teszteltük. Nagyon ízlettek a kiválasztott fagylaltok.(gyömbéres citrom, csokoládé, málna). A sütemények is finomak voltak. (somlói, és trüffel torta.) A kiszolgálás gyors és figyelmes volt. Kellemes nyáresti környezetet biztosított a terasz. Köszönjük, fagyizni máskor is visszatérünk.
Megosztom
Frisset, finomat -

Pékház Pékség Debrecen

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 16.
Minden lehetséges alkalommal vásárlók vagyunk valamelyik üzlethelyiségben. Nekünk favorit a sajtos rolád, a rétesek közül pedig a meggyes ízesítésű. De, számtalanszor elcsábulunk: pogácsák, csokis szerelmes levél, stb. Kiváló a boltban készített kávé minősége is, a kiszolgálás kedves,gyors, udvarias.Köszönjük.
Megosztom
Finom pogácsa, péksütemény -

Andrási Pékség Nádudvar

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 15.
A művelődési házban néztük meg nagyon kedves ismerősünk kiállítását. A festmények gyönyörűek voltak, témában és megjelenítésben is. Megéheztünk, útba esett és csábított a pékség. Választottunk a pogácsák közül, frissek és ízletesek voltak. Péksüteményből is bevásároltunk, vittünk kóstolót a családtagoknak. Gyors kiszolgálás, korrekt árak, köszönjük.
Megosztom
Többször visszatértünk -

Marina Gyros & Hamburger Balatonföldvár

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 23.
Nagyon forgalmas helyen található a vendéglátóhely. Kedves, gyors kiszolgálással.
Az gyros finom és mennyisége ár-érték arányban van. Az asztalok tiszták, rendezettek. Fiatalos lendület jellemző a tevékenységükre. Az italok kínálata, hőmérséklete, szintén elismerést érdemel. Megkóstoltuk a gyros minden változatát, mindenki teljes megelégedésére.
Megosztom
2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A város központjában található a vendéglátó helyiség. A kiszolgálás udvarias és gyors volt. Óriási a pizza-kínálat. Mennyiségre megfelelő volt, a szokásos méretben. A pizza megnevezésére utaló feltétet visszafogottan mérték, de sajt felhasználásával kompenzálták. A kávé felszolgálása, minősége kifogástalan lenne, ha ivóvizet is tartalmazna.
Megosztom
Érdemes megkóstolni -

Békebeli Cukrászat Cegléd

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 4.
A város központjától kissé távolabb található a cukrászda,kellemes terasszal.
A kiválasztott süteményekkel elégedettek voltunk, de semmi kiugró extra. Az árak meglehetősen magasak. Ami viszont megdöbbentő, a mosdóhelyiség. Valószínű, hogy manóknak tervezték. Használata szinte lehetetlen. A szabványi előírásoknak messzemenőkig nem felel meg.
Megosztom
Ízletes ételek, kiadós mennyiség, korrekt árak -

Hodosi Pizzéria Kaba

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 5.
A Kabán található Hodosi Pizzériáról itt írok véleményt, mert nem találtam külön megemlítve a vendéglátó helyek között. Az üzemeltető azonos. Tágas helyiségek: étterem és cukrászda. Ételek, pizzák és a sütemények nagy választéka jellemző. A mennyiség bőséges, az ételek ízletesek, frissek. Az árak mérsékeltek, kedvezőek. A kiszolgálás kedves, figyelmes.
Megosztom
Lángos, mint otthon -

Marika Lángossütő Debrecen

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 26.
A lángos friss, megfelelő nagyságú, és nagyon finom. Többféle feltéttel kapható: sajtos, tejfölös, stb. A várakozási idő minimális, csak a sütést kell megvárni. Az ára kimondottan fogyasztó-barát. Ha jól emlékszem, 240 Ft, (a sima elnevezésű). Kávézásra is szívesen betérnek a vásárlók, visszajáróként köszöntötték Marikát. Könnyen megtalálható a Rákóczi utca elején.
Megosztom
8 oldalon / 71 találat


TérképX