Jó 2017. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. január 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Összességében a hely tetszik, szép és jó. Valami régi kúria szerű épületben van a hely, elegáns, finomak a sütik, fagyik, akad bőven választék. Én egy kicsit drágának találom, indokolatlanul. Inkább nyáron ajánlanám a helyet. Jó a nyári délutáni napsütésben a platán fa alatt sütizni :) Parkolás az problémás, de megoldható. Hely maga szép környezetben található.
Az őszi hosszúhétvégén a Szigligeti Süllőfesztiválról hazafele,kerestünk egy még nyitvalévő cukrászdát és Keszthehely találtunk is egyet még záróra előtt. Amint beléptünk az ajtón láttuk,hogy ez nem egy szokványos hely lesz.Elegáns,kedves kiszolgálással és szebbnél szebb és ízletes...
Kellemes, elegáns cukrászda. A somlói galuska friss, finom volt, a kávé is jó volt. A többi sütemény a pultban szintén jól nézett ki. Drágának tartom, egy somlói, egy presszó kávé és egy ásványvíz 3.180 Ft volt. A felszolgáló fiatal lány kedves, udvarias volt.
Nagyon klassz, elegáns hely! Mindig friss sütemények, nagy választékkal. Évszaknak megfelelő kínálatok, dekorációk- Kedves kiszolgálás, nagyon tiszta hely! Csak ajánlani tudom!