Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!
glbgabor
129161
Országjáró - 17 városban járt már1 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 161 feltöltött kép
Fotói
161 fotó
Itt járt már

glbgabor adatlapja

35Értékelés
1
29
161
Bemutatkozás
Sziasztok!

Én egy műszaki beállítottságú férfi ember vagyok, Mosonmagyaróváron élek, Bécsben dolgozom, Marcaliban születtem. Imádok csavarogni, vezetni autókázni, imádom ezt az országot, számomra ez a legszebb föld, nem is akarok máshova költözni.Csavargásban legtöbbször partnerem barátnőm, de olykor hugom, édesanyám vagy anyósom vagy valamelyik barátom.
Ebben az országban rengeteg szép és jó helyek vannak, ételeinkről meg ne is beszéljünk. Amennyit tudok én is megmutatok nektek, közben böngészek én is tőletek ;)
Így utazok, így járok étterembe
Sokat utazom, 2 laki életem van, szeretek étterembe járni, szállodában ritkán fordulok meg. Szeretek minél több helyet kipróbálni megnézni, mert sok helyen járok. Vannak kedvenc helyeim is. Számomra a Balaton a legelső a listán. Imádom szeretem, télen nyáron.
Gyorséttermeket legtöbbször kerülöm.Inkább az igényesebb helyeket részesítem előnyben, az se baj ha öltönyben kell megjelenni.
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Luxust szerető utazó  •  Borbarát  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Édesszájú  •  Csokoholista  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Gyógyvízben ázó
Regisztráció2014.06.12
Utoljára itt2018.02.10

Néhány kiemelt értékelés

2018. január 31.a párjával járt itt
Kellemes hangulatos hely, az üdülőfalu közepén, búboskemence, erdő, jó levegő, hagyomás egyszerű de mégis nagyszerű ételek. Ajánlom a tormáscsülköt, nagyon finom. Csárdai hangulat, jó kis magyaros, régi. Kiszolgálás jó, kedves pincérek, gyorsan kihozták az ételt, utána nézegelődtünk az üdülőfaluban.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Lakj jól velem Étterem Velem - Lakj jól velem Étterem Velem -
Gyenge 2018. február 2.a párjával járt itt
2x jártam ezen a helyen, elég is volt. Jó helyen van,közvetlen a parton egy vitorlás kikötőnél. Jó a design, rózsaszín párnás elegáns kávézó, sok pincérrel. Legjobb helyek állandóan foglaltak. Bécsi kávénk negyed órás várakozás után sem érkezett meg. Jeleztem ezt egy másik pincérnek, az előző aki felvette a rendelést ránk se hederített.
3Ételek / Italok
1Kiszolgálás
4Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
2014. június 12.családjával járt itt
Testvéremmel és az ő párjával jártam az étteremben. Kiszolgálás viszonylag gyors és udvarias, ételek finomak és dekoratívok voltak. Ár érték aránnyal nem voltam megelégedve, az ételek árát drágának tartottam. Étlap viszont jó, ízléses és változatos. Ital választék is van elég. Megközelítés és elhelyezkedés az étteremnek viszonylag jó.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
3Ár / érték arány
5Tisztaság