Hangulatos,elegáns,Tulipán ősszel

Tulipán Kávéház KeszthelyTulipán Kávéház Keszthely a térképen

2025. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. december 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az őszi hosszúhétvégén a Szigligeti Süllőfesztiválról hazafele,kerestünk egy még nyitvalévő cukrászdát és Keszthehely találtunk is egyet még záróra előtt.
Amint beléptünk az ajtón láttuk,hogy ez nem egy szokványos hely lesz.Elegáns,kedves kiszolgálással és szebbnél szebb és ízletes süteményekkel.Igaz nem kimondottan cukrászda,inkább kácézó süteményekkel.
De minket ez nem zavart.Találtunk számunkra megfelelő sütit,nem is keveset.
Igaz az áruk sem volt mindennapi.De ha már itt vagyunk viszünk egy jó párat.Ilyetis,olyat is.
És nem bántuk meg.Amikor a szállásra értünk,azt sem tudtuk melyikkel kezdjünk.Sorba mindegyiket megkóstóltuk.Olyan ízharmóniák voltak,hogy ilyen finomakat nem sokszor eszünk.
Ajánlom mindenkinek aki erre jár,hogy próbálja ki.Megéri.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Tulipán Kávéház Keszthely - Külső képTulipán Kávéház Keszthely - Külső képTulipán Kávéház Keszthely - EgyébTulipán Kávéház Keszthely - Étel/italTulipán Kávéház Keszthely - Étel/italTulipán Kávéház Keszthely - Étel/italTulipán Kávéház Keszthely - BelsőTulipán Kávéház Keszthely - BelsőTulipán Kávéház Keszthely - Étel/italTulipán Kávéház Keszthely - Étel/italTulipán Kávéház Keszthely - Étel/italTulipán Kávéház Keszthely - Étel/italTulipán Kávéház Keszthely - Étel/ital

Tulipán Kávéház további értékelései

2023.11.25a párjával
Kellemes, elegáns cukrászda. A somlói galuska friss, finom volt, a kávé is jó volt. A többi sütemény a pultban szintén jól nézett ki. Drágának tartom, egy somlói, egy presszó kávé és egy ásványvíz 3.180 Ft volt. A felszolgáló fiatal lány kedves, udvarias volt.
2022.03.08a párjával
Nagyon klassz, elegáns hely! Mindig friss sütemények, nagy választékkal. Évszaknak megfelelő kínálatok, dekorációk- Kedves kiszolgálás, nagyon tiszta hely! Csak ajánlani tudom!
2018.01.31családjával
Összességében a hely tetszik, szép és jó. Valami régi kúria szerű épületben van a hely, elegáns, finomak a sütik, fagyik, akad bőven választék. Én egy kicsit drágának találom, indokolatlanul. Inkább nyáron ajánlanám a helyet. Jó a nyári délutáni napsütésben a platán fa alatt sütizni :) Parkolás...
Abbázia Club Hotel Kék Keszthely - Napi ár önellátással
Abbázia Club Hotel Kék Keszthely
23.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Ensana Thermal Sárvár - Pünkösd
Ensana Thermal Sárvár
99.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
100.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással