Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Esőnapi különprogram

Hintómúzeum KeszthelyHintómúzeum Keszthely a térképen

Érdekes 2022. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Miután alaposan végigjártam ismét a Festetics kastélyt, a kombinált jegyem nyomán - egy rövid esőszünetben - átszökelltem a pocsolyákon az egykori istállóba, ahol most hintókiállítás van. Az istálló felépítése ma is az, mint régen, el is lehet képzelni az épületet eredeti funkciójában, csak most három területre van osztva, I-es, II-es és III-as egységre, így lehet körbejárni. Rengeteg kocsi van kiállítva. Nem csak hintók, szánok is, elegáns halottaskocsik, egyszerűbb kétkerekűek, meg talán gazdasági munkára alkalmas szekerek is. A bemutatók sorának végén még veteránautó kiállítás is van, fokozva az antik hangulatot, átmenetet teremtve a múltból a mába. Mindenkinek ajánlom, érdekes, és jó program egyben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (35)
Hintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - EgyébHintómúzeum Keszthely - Egyéb

Hintómúzeum további értékelései

2024.07.28családjával
Kihagyhatatlan
Láttuk már de így is tetszett. Vannak dolgok amik újak a kiállításban. Nekem például a a benzines kis autó nagyon tetszett.
Népszerű szállások a környéken
Monarchia Vendégház Keszthely - Legjobb ár önellátással
Monarchia Vendégház Keszthely
66.000 Ft / 2 fő / 3 éjtől ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
64.515 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
35.100 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval