Borostyán pizzéria Kiskorpád

7 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Wellness Hotel Viktória Nagyatád - 1 csepp nyár
Wellness Hotel Viktória Nagyatád
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
27.500 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Kedvezményes ajánlat teljes előrefizetéssel
Hunguest Hotel Pelion Tapolca

Borostyán pizzéria Kiskorpád vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 950 városban járt márFelfedező - 2988 helyen első értékelőNépszerű író - 319 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 60065 feltöltött kép
Átlagos 2025. július 2.a párjával járt itt
Néha van az úgy, hogy autód beszól, hogy te, figyejjé má haversrác, nem kéne inni egy kávét? Aztán kirajzol valami csészét. Egyébként ő a nagyobb meg az erősebb, szóval jobb szót fogadni neki. Így esett, hogy Kiskorpádon megálltam valami pizzériánál, hogy kávéhoz jussak. Nejem nem érdeklődött ennyire, addig elücsörgött az anyósülésen.
Borostyán pizzéria Kiskorpád - Étel/italBorostyán pizzéria Kiskorpád - BelsőBorostyán pizzéria Kiskorpád - BelsőBorostyán pizzéria Kiskorpád - Étlap/itallapBorostyán pizzéria Kiskorpád - BelsőBorostyán pizzéria Kiskorpád - EgyébBorostyán pizzéria Kiskorpád - Külső kép
Még több kép (4 db) >>