Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Duna-parti kirándulás után jöhet a lángos

Csi-Bi Pub KismarosCsi-Bi Pub Kismaros a térképen

Átlagos 2018. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kismaroson élő barátainkkal jöttünk ide lángosozni, az ő javaslatuk alapján. Népszerű gyorsbüfé - falatozó a vasúti megálló és az erdei kisvasút végállomása közelében, de a Duna-part is csak 5 percnyi séta innen.
Egyszerű, gyorsan elkészülő fogásokat kínálnak barátságos árfekvésben, egyszerű kivitelben. Nem prémium kategóriás alapanyagok, nem kézműves kifinomultság, de úgy tűnik, mégis nagy népszerűségnek örvendenek. A belső rész klimatizált, igaz itt csak 3 asztal van, legfeljebb 12 fő leültetésére alkalmas. Innen nyílik egy zárt, egy oldalt nyitott terasz, ami esős időben lehet praktikus, továbbá az épület körül a nyitott részen 3 oldalon is vannak a napernyők alatt további asztalok.
A sima lángos 350 Ft, a fokhagymás 400 Ft, a sajtos-tejfölös 450 Ft-ba került. Minden féléből kértünk. A lángosokat frissen sütik. A reszelt sajt olcsó trappista-szerű, de mennyiségre sokat tettek rá.
A sajtos hamburger (650 Ft) retró, nagy méretű bucis kivitelű magyarosan, amit két kézzel kell fogni és nem lehet átharapni átlagos állkapocs mérettel. Valószínűleg mélyfagyasztott húspogácsából.
A Pepsi család üdítőit árusítják, kis üveges és 0,5-l es palackban, csapolt sörkínálat: Borsodi, Staropramen, Belle Vue Kreek, Hoegaarden, Leffe.
A desszertek is népszerűek, palacsinta (200 Ft/db), gesztenyepüré (600 Ft), és valóban úgy néznek ki élőben is, mint az étlapon szereplő képeken. 6 lángos, 1 hambi és 7 ital került kb. 6000 Ft-ba. Kötelező szervizdíj nincs, bankkártyával lehet fizetni.
A kiszolgálás funkcionális, egykedvű.
A mosdó igénytelen, nem tiszta, WC papír nincs, kéztörlő kifogyva, az ajtót nem lehet bezárni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (23)
Csi-Bi Pub Kismaros - Étlap/itallapCsi-Bi Pub Kismaros - MosdóCsi-Bi Pub Kismaros - Étlap/itallapCsi-Bi Pub Kismaros - BelsőCsi-Bi Pub Kismaros - Külső képCsi-Bi Pub Kismaros - Külső képCsi-Bi Pub Kismaros - Külső képCsi-Bi Pub Kismaros - Külső képCsi-Bi Pub Kismaros - Étel/italCsi-Bi Pub Kismaros - BelsőCsi-Bi Pub Kismaros - Étel/italCsi-Bi Pub Kismaros - Étel/italCsi-Bi Pub Kismaros - Étel/italCsi-Bi Pub Kismaros - BelsőCsi-Bi Pub Kismaros - Étel/italCsi-Bi Pub Kismaros - Étlap/itallapCsi-Bi Pub Kismaros - BelsőCsi-Bi Pub Kismaros - Étlap/itallapCsi-Bi Pub Kismaros - Étlap/itallapCsi-Bi Pub Kismaros - Étlap/itallapCsi-Bi Pub Kismaros - Külső képCsi-Bi Pub Kismaros - Külső képCsi-Bi Pub Kismaros - Külső kép

Csi-Bi Pub további értékelései

2022.07.17barátokkal
Kiváló
A kisvasút mellett nagyon jó helyen van ez a kerthelyiség. A nagy melegben enyhet adó és finom ételekkel váró hely. A kiszolgálás gyors és kedves. Elég sokan voltak, mégsem kellett túl sokat várni a négy féle kajára. Jó ízű és megfelelő adag volt. Az italok is jól behűtve voltak. Máskor is...
2020.07.19barátokkal
A közelben nyaraltunk, baráti társasággal. A fiúk elmentek Királyrétre túrázni, mi pedig a barátnőmmel felfedeztük a környéket. Délután fél 4 körül érkeztünk az étterembe. A teraszon foglaltunk helyet. Nagyon aranyos fiatal lány szolgált ki bennünket. A mákos guba és a hercegnőburgonyával tálalt...
2018.10.22gyerekekkel
Kiváló
Óvatosan kukkantottunk be az étterembe- igazából egy másik helyre készültünk- de a pincérnő mosolya azonnal meghozta a kedvünket. Sajnos a Dunakanyarban idén ősszel az ilyen gesztus ritka, ezért gondoltuk megbecsüljük és beülünk. A helység egy söröző és egy turistavendéglő keveréke. Egyszerű...
Népszerű szállások a környéken
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval