Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek pizza, jó tiramisu, gyenge sör

Bazsalikom Nápolyi Pizzéria KistarcsaBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa a térképen

2023. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kistarcsán a gasztroturné kezdetén elsőként a Bazsalikom Nápolyi Pizzériát (https://www.facebook.com/Bazsalikompizzeria/) látogattuk meg, ez volt az egyetlen olyan egység, mely már tavaly szerepelt a célpontlistámon, mivel már a megnyitást követő évben, 2022-ben bekerült a Dining Guide étteremkalauz alternatív vendéglátással foglalkozó részébe.
Remek pizzát sütnek, eredetvédett olasz toppingokkal. Margheritát és Tartuffot kóstoltunk, utóbbin vargányás mascarpone, coppa (tipikus olasz felvágott, mely sertéstarjából készült), fior di latte, pecorino romano, gomba, petrezselyem, szarvasgomba-olaj és fenyőmag kapott helyet.
Mindkettő ütötte a mércét, a szarvasgombásból nem dőlt a szintetikus aroma, mint sok helyen. A tiramisuval is meg voltunk elégedve, bár a cukrot visszább lehetett volna fogni benne egy kicsit. Az árak kedvezőbbek, mint a fővárosi rokonegységekben, a pizzák 2100 forinttól indulnak s a gourmet-pizzák sem kerülnek 3600 forintnál többe. Sajnos csak Birra Moretti sört tartanak, ami a maga nagyipari multi-kategóriáján belül is gyengécske.
Erős négy pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Bazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - EgyébBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - EgyébBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - EgyébBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - EgyébBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - EgyébBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - EgyébBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - EgyébBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - EgyébBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - EgyébBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - EgyébBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - EgyébBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa - Egyéb

Bazsalikom Nápolyi Pizzéria további értékelései

2024.01.10családjával
Több alkalommal jártunk ott, soha se csalódtunk. Nápolyi pizza választék, finom desszertek. Várakozási idő néha hosszú, de minden pizza az igaz kemencében készül frissen
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval