2025. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. október 12.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kistarcsán ez tűnik a legjobb vendéglátó helynek, hiszen egyedüliként kerültek be a 2025. évi Dining Guide étteremkalauzba, a TOP50 pizza 14. helyezettjeként. Közvetlenül a főút mellett a párhuzamos oldalon egy kisvendéglő, amely előtt nyáron nyitott terasz működik. A benti részben mindössze 3 asztaluk van. Rendelés és fizetés a pultnál történik. Az egy lapnyi étlapon mindössze 12 féle pizza, valamint Antipasti tál, Caprese saláta és 2 desszert, Tiramisu és Panna Cotta található. Autentikus nápolyi pizzát sütnek eredeti olasz alapanyagokból, árban 2600-3900 Ft között. AVPN minősítésű színes pizzakemencéjük a büszkeségük, amelyben természetesen frissen sülnek a pizzák. Csak egész pizza van, kb. 35 cm-es átmérőjű, szeletet nem árulnak. Házhoz szállítás nincs, de telefonon elfogadnak rendelést, amiért a vendégek többen jöttek is, amíg ott voltunk.
Szabad parkolás az út mellett a bejárat közelében, nincs kiépített parkoló. A Margherita pizzán (3200 Ft) elegendő mennyiégű feltét, a szél nincs vastagon üresen hagyva, mint sok más helyen, a bazsalikom nagyot dob az ízélményen. Idén nyáron volt szerencsénk Nápolyban több helyen is "igazi" nápolyi pizzát enni, szerintem a Bazsalikomnak nincs semmi szégyenkezni valója hozzájuk képest.
Szolid italkínálat: üveges Peroni sör, Top Joy gyümölcslevek, dobozos Cola, Crodo Lemon Soda - Mojito és narancs (700 Ft/ 0,33 l), Juhász rozé és olaszrizling. Barátságos kiszolgálás. Laza, fiatalos hely.
A puritán koedukált mosdó kintről a teraszról nyílik, nincs fűtése. Erős 4 pont.
Megéri ide kijönni, autóval a belvárosból kb. 25 perc (ha nincs dugó), tömegközlekedéssel, több átszállással kb. 1 óra.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Bazsalikom Nápolyi Pizzéria további értékelései
2024.01.10családjával
![]()
Több alkalommal jártunk ott, soha se csalódtunk. Nápolyi pizza választék, finom desszertek. Várakozási idő néha hosszú, de minden pizza az igaz kemencében készül frissen
2023.08.07barátokkal
![]()
Kistarcsán a gasztroturné kezdetén elsőként a Bazsalikom Nápolyi Pizzériát (https://www.facebook.com/Bazsalikompizzeria/) látogattuk meg, ez volt az egyetlen olyan egység, mely már tavaly szerepelt a célpontlistámon, mivel már a megnyitást követő évben, 2022-ben bekerült a Dining Guide...
82.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Royal Club Hotel Visegrád