Top pizzéria országos viszonylatban

Bazsalikom Nápolyi Pizzéria KistarcsaBazsalikom Nápolyi Pizzéria Kistarcsa a térképen

2025. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. október 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kistarcsán ez tűnik a legjobb vendéglátó helynek, hiszen egyedüliként kerültek be a 2025. évi Dining Guide étteremkalauzba, a TOP50 pizza 14. helyezettjeként. Közvetlenül a főút mellett a párhuzamos oldalon egy kisvendéglő, amely előtt nyáron nyitott terasz működik. A benti részben mindössze 3 asztaluk van. Rendelés és fizetés a pultnál történik. Az egy lapnyi étlapon mindössze 12 féle pizza, valamint Antipasti tál, Caprese saláta és 2 desszert, Tiramisu és Panna Cotta található. Autentikus nápolyi pizzát sütnek eredeti olasz alapanyagokból, árban 2600-3900 Ft között. AVPN minősítésű színes pizzakemencéjük a büszkeségük, amelyben természetesen frissen sülnek a pizzák. Csak egész pizza van, kb. 35 cm-es átmérőjű, szeletet nem árulnak. Házhoz szállítás nincs, de telefonon elfogadnak rendelést, amiért a vendégek többen jöttek is, amíg ott voltunk.
Szabad parkolás az út mellett a bejárat közelében, nincs kiépített parkoló. A Margherita pizzán (3200 Ft) elegendő mennyiégű feltét, a szél nincs vastagon üresen hagyva, mint sok más helyen, a bazsalikom nagyot dob az ízélményen. Idén nyáron volt szerencsénk Nápolyban több helyen is "igazi" nápolyi pizzát enni, szerintem a Bazsalikomnak nincs semmi szégyenkezni valója hozzájuk képest.
Szolid italkínálat: üveges Peroni sör, Top Joy gyümölcslevek, dobozos Cola, Crodo Lemon Soda - Mojito és narancs (700 Ft/ 0,33 l), Juhász rozé és olaszrizling. Barátságos kiszolgálás. Laza, fiatalos hely.
A puritán koedukált mosdó kintről a teraszról nyílik, nincs fűtése. Erős 4 pont.
Megéri ide kijönni, autóval a belvárosból kb. 25 perc (ha nincs dugó), tömegközlekedéssel, több átszállással kb. 1 óra.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Bazsalikom Nápolyi Pizzéria további értékelései

2024.01.10családjával
Több alkalommal jártunk ott, soha se csalódtunk. Nápolyi pizza választék, finom desszertek. Várakozási idő néha hosszú, de minden pizza az igaz kemencében készül frissen
2023.08.07barátokkal
Kistarcsán a gasztroturné kezdetén elsőként a Bazsalikom Nápolyi Pizzériát (https://www.facebook.com/Bazsalikompizzeria/) látogattuk meg, ez volt az egyetlen olyan egység, mely már tavaly szerepelt a célpontlistámon, mivel már a megnyitást követő évben, 2022-ben bekerült a Dining Guide...
Libra Hotel Veresegyház - Lazulás a Librában ellátás nélkül
Libra Hotel Veresegyház