Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pofáraesés

Porky Hungary KistarcsaPorky Hungary Kistarcsa a térképen

Átlagos 2023. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. március 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A hely a régi 3-as út mellett található, korábban egy Jókenyér bolt volt mellette , de meglepődve láttuk, hogy az már megszűnt, és a bbq étterem mellett egy koreai (?) hasonló étterem nyitott - biztos a két hasonló profilú hely jó hatással lesz egymás forgalmára (persze ha nem azonos a tulaj, mert akkor nem számít).

Többször "szemeztünk" a Porkyval, mert imádjuk a bbq ételeket, aztán pár hete egy hétköznap délben beugrottunk ebédért.
Mindketten bbq oldalast kértünk a feleségemmel, mert ezt a húst szeretjük a legjobban, különösen lassan sülten készítve.
A hely belülről ígéretesnek tűnt, gyors, udvarias kiszolgálás, jó illatok, így nagy reményekkel láttunk neki otthon az ételnek.

Háááát, mit mondjak.....nem tudom mi történt, de a hús külseje túlnyomó részben kemény, hogy ne mondjam, rommá szárítva, csak egészen belül, a csont mellett volt néhány ízletes falat.
Nem tudom mi történt, sokszor ettünk már bbq húst, oldalast is, egy frissen, bbq-ban készült hús egyszerűen nem lehet ilyen.
Mivel nyitásra mentünk, arra tippeltünk, hogy valószínűleg megkaphattuk az előző napi maradékot felmelegítve....vagy ha ez frissen készült így, az talán még nagyobb baj.......
Mi manapság, az egyre durvább éttermi árak mellett is elmegyünk hetente étterembe, de ha már otthagyok 10-15-20 ezer forintot kettőnkre egy olyan ételért, amit otthon kihoznék egy ezresből, azt várom, hogy JÓ legyen, és ne sózzanak rám csontra száradt vacakot.

Persze nyilván az is egy taktika az étterem részéről, hogy mindent IS el kell adni, az sem baj, ha maradék, az sem baj, ha a szakács elqrta, de amit nekünk adtak el, az kifejezetten kukaérett volt (nálunk oda is került a zöme).

Aztán lehet, hogy igazságtalan vagyok, és egyébként baromi finom, amit készítenek, csak mi voltunk ott rossz időben és kaptunk egy szinte ehetetlen bbq oldalast, de mi ezt kaptuk, ez alapján tudok értékelni.

Mindegy, a rommá szárított húst eladták, két vendéget vesztettek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

Porky Hungary további értékelései

2023.08.07barátokkal
A Porky nevű street food hely szomszédos az azonos tulajdonban levő Poke Originallal teraszuk lényegében közös. Rokonszenves antitézis. Az egyik a könnyed hawaii stílust képviseli, s a reformétkezés híveit szólítja meg (hadd tegyem hozzá, hogy van egy japán vonaluk, kínálnak bowlok mellett...
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval