Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kisteleki büfé, jóllaktunk

C-Univerzál Büfé KistelekC-Univerzál Büfé Kistelek a térképen

2018. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. november 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ópusztaszeren voltunk az egyik nyári hétvégén, és játszótér keresés miatt autóztunk át a szomszédos nagyobb településre, Kistelekre, ahol valóban találtunk is 2 játszóteret. Mivel az ópusztaszeri éttermi élményünk nem volt pozitív, így az étkezésre is itt kerestünk egy egyszerű, gyors lehetőséget, amelyet ebben a büfében meg is találtunk.
A település központjában, a körforgalomnál egy két szintes új épület földszintjén található, a CBA bolt bejárata mellett. Az emeleten egy bowling bár működik.
Elég népszerű helynek tűnik, folyamatosan érkeztek a vendégek, ki elvitelre kérte, ki helyben evett. Fiatalok, családosok gyerekekkel.
A kínálat a tipikus gyorskajákat tartalmazta: több mint 30 féle pizza 2 méretben (32 cm, 25 cm) 960-1490 Ft között; tucatnyi saláta 740-1490 Ft között; kb. 20 féle hamburger (nem kézműves, hanem retró buciban) 690-1190 Ft között; döner kebab pitában, tortillában és tálban; hot dog (410 Ft); desszertként édes és sós palacsinták normál és óriás méretben, 390 Ft/2 db - 990 Ft (sós, óriás).
Ettünk sajtos burgert, sült krumplit, salátát, pizzát, palacsintát. Nem volt egyik étel sem átütő, viszont az egész család jóllakott. Bankkártyát elfogadtak. A kiszolgálás közvetlen, barátságos, az ételekre elég sokat kellett várni a sok rendelés miatt, viszont addig a gyerekek a büfé előtt lévő hajómászókán tudtak játszani.
Italokat (üdítőt, sört) a boltban vettünk, ezt a fiatalabbik büféslány javasolta, hogy ott érdemesebb, sokkal nagyobb a választék és jóval olcsóbb is (pedig a büfé sem volt egyáltalán drága).
A büfé előtti asztalokat nekünk kellett letakarítani az előző vendégek után, a személyzet az ételek készítésével volt elfoglalva, viszont szalvétát, törlőrongyot ők adtak. Egy elegáns, drága helyen ez nyilván fel sem merülhet, hogy a vendég takarítson magának, de itt valahogy úgy éreztem, hogy még ez is belefér, nem volt zavaró (az viszont inkább, hogy egyes emberek nem képesek maguk után kulturáltan hátrahagyni az asztalt).
Pozitívum, hogy rendes fém, üveg, illetve porcelán evőeszközöket, tányérokat kaptunk, és nem műanyag vacakokat.
A reklámplakáton szereplő kürtöskalács sajnos nem volt kapható.
Saját mellékhelyiségük nincs, viszont fel lehet menni az emeleti bárba, ha szükséges.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (13)
C-Univerzál Büfé Kistelek - Külső képC-Univerzál Büfé Kistelek - Külső képC-Univerzál Büfé Kistelek - BelsőC-Univerzál Büfé Kistelek - Étel/italC-Univerzál Büfé Kistelek - Étel/italC-Univerzál Büfé Kistelek - Étlap/itallapC-Univerzál Büfé Kistelek - Étlap/itallapC-Univerzál Büfé Kistelek - Külső képC-Univerzál Büfé Kistelek - Étel/italC-Univerzál Büfé Kistelek - Étel/italC-Univerzál Büfé Kistelek - Étel/italC-Univerzál Büfé Kistelek - Étel/italC-Univerzál Büfé Kistelek - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Nyuszis Apartman Kiskunmajsa - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.01.06-ig
Nyuszis Apartman Kiskunmajsa
35.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Granada Hotel Kecskemét - Granada Élmények
Granada Élmények
2024.12.20-ig
Granada Hotel Kecskemét
89.676 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval