Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kétlépcsős

Club Expresszó KistelekClub Expresszó Kistelek a térképen

Kiváló 2018. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 11.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kisváros központjában, a körforgalom után, szemben a szállodával egy modern 2 szintes épület emeletén található többfunkciós egység. Alattuk egy viszonylag nagy ABC, amely hétvégén is nyitva tart, illetve egy gyorsétterem, amelyet szintén kipróbáltunk.
Mi is először azt hittük, hogy zárva van, mert a lépcső tetején az ajtó be volt zárva, és nem látszott kívülről semmi mozgás, de aztán mondta egy helyi hölgy, hogy nyugodtan menjünk csak, mert nyitva vannak.
L alakú, tágas kávéház, bár és presszó, bármelyik kategóriába be tudnám sorolni. Valószínűleg csak estére telik meg élettel, rajtunk kívül csak egy asztalnál ült egy fiatal baráti társaság.
Az itt kapható ételeket valójában a földszinti gyorsétteremben (C-Univerzál Büfé) készítik, és ide csak felhozzák, így az ottani ételekről e helyütt nem írok újra.
Összességében volt valami retró érzés, 80-as évek hangulat a helyben, de kellemes, szimpatikus volt. A terem végében lévő szórakozási lehetőségek: 2 pályás bowling, biliárd asztal nagyon tetszettek a gyerekeknek, hátul különterem nagyon kényelmes, süppedős kanapékkal. Az első részben szintén kényelmes, embert marasztaló bőrfotelek vannak.
Az italválaszték (alkoholos) alapvetően kommersz, de a kínálat széles, gyakorlatilag minden ismert italféleség és márka kapható, egyáltalán nem elszállt árakon. A kis üveges Cappy gyümölcslevek is csak 240 Ft-ba kerültek, ez gyakorlatilag a bolti ár! Feketeribizli és eper a 2 kedvencem, ez utóbbi volt is a készletben náluk. Gardenhouse filteres teákat főznek, mindössze 220 Ft-ba kerül egy csésze. Az ízesített limonádéból 0,5 l 440 Ft, sziruppal ízesítik, mint általában a legtöbb helyen. A gránátalma elég műanyag, nem sok köze van a valódi gyümölcshöz.
A mosdó tiszta, igényes.
A fiatal pultos lány nagyon kedves volt hozzánk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Club Expresszó Kistelek - BelsőClub Expresszó Kistelek - BelsőClub Expresszó Kistelek - BelsőClub Expresszó Kistelek - BelsőClub Expresszó Kistelek - BelsőClub Expresszó Kistelek - MosdóClub Expresszó Kistelek - BelsőClub Expresszó Kistelek - Külső képClub Expresszó Kistelek - BelsőClub Expresszó Kistelek - BelsőClub Expresszó Kistelek - Étlap/itallapClub Expresszó Kistelek - Étlap/itallapClub Expresszó Kistelek - Belső

Club Expresszó további értékelései

2018.03.28gyerekekkel
Kiváló
Két nagyobb és egy kicsi gyermekkel jártunk itt a családi pihenésünk alatt. Meglepően tágas a hely, a berendezés ízléses. A kiszolgálás udvarias és kedves. A nagyobb gyerekeknek kerestünk szórakozás és nagyon jót biliárdoztunk és csocsóztunk. Az eszközök kicsit lestrapált állapotban vannak, de ez...
2016.11.05gyerekekkel
Kiváló
Kívülről semmi extra, sőt első nekifutásra úgy tűnt, hogy zárva. Belépve kellemes légkör fogad. Körül nézve megdöbbenve látjuk, hogy milyen tágas, sőt bowling is van. Pizzát ettünk, egész gyorsan elkészült, hatalmas volt és finom. Árban is megfelelő, a kávé is kitűnő. Egy szem...
2016.10.05barátokkal
Kiváló
Kistelek központjában, a körforgalom mellett az élelmiszer áruház emeletén egy kávé, egy finom pizza vagy baráti bowlingozásra tökéletes terep, ahol kedves , kulturált személyzettel és nagy modern teremmel, minden péntek és szombat esti bulikkal és ital akciókkal minden fiatal kedvenc helye....
Népszerű szállások a környéken
Nyuszis Apartman Kiskunmajsa - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.01.06-ig
Nyuszis Apartman Kiskunmajsa
35.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Granada Hotel Kecskemét - Granada Élmények
Granada Élmények
2024.12.20-ig
Granada Hotel Kecskemét
89.676 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval