Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

BÉKEBELI VIDÉKI MOZI A VIGADÓBAN!

Vigadó Kulturális Központ KisújszállásVigadó Kulturális Központ Kisújszállás a térképen

Érdekes 2023. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Vigadó Kisújszállás régi-új kulturális központja. A 110 éve, 1911-ben épült szecessziós palota Csipkerózsika-álmából 2015-ben ébredt fel: meseszépen felújítva, új funkciókkal bővítve. írják róla. Meg azt is, hogy ez a ház a HAGYOMÁNY ÉS A HALADÁS különleges, jól eltalált ötvözete. Ők tudják, ők élnek ott, ők használják az épületet és szolgáltatásait.
Mi tegnap a Kivilágos Kivirradtig Fesztiválon, Kisújszállás legnagyobb gasztronómiai, illetve családi rendezvényén jártunk ott, és ebből az alkalomból néztük meg belülről a Vigadót is. Egy éppenséggel kihalt épületben bolyongtunk, hiszen mindenki kinn volt a fesztiválon az utcákon, a rendezvényeken. Voltak ugyan kis kiállítások is a házban, de ezeket meglehetősen gyengécskének láttuk a szomorkás retró környezetben.
Amitől viszont irigykedő álmélkodás kapott el bennünket, az a szépséges moziterem! Egy igazi, hagyományos vidéki MOZI! Ahol még vannak vetítések, amit a bordó bársony székeken ülve lehet élvezni! Ilyet szinte gyerekkorunk óta nem láttunk, de mindenképpen évtizedes nosztalgiák ébredtek bennünk. Aki tehát erre jár, és teheti, maradjon itt egy mozizásra!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (10)
Vigadó Kulturális Központ Kisújszállás - EgyébVigadó Kulturális Központ Kisújszállás - EgyébVigadó Kulturális Központ Kisújszállás - EgyébVigadó Kulturális Központ Kisújszállás - EgyébVigadó Kulturális Központ Kisújszállás - EgyébVigadó Kulturális Központ Kisújszállás - EgyébVigadó Kulturális Központ Kisújszállás - EgyébVigadó Kulturális Központ Kisújszállás - EgyébVigadó Kulturális Központ Kisújszállás - EgyébVigadó Kulturális Központ Kisújszállás - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.29-ig
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
44.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Tisza-tó Apartmanpark Kisköre - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.11.16-ig
Tisza-tó Apartmanpark Kisköre
19.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel