Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tábor és jégkrém

Kisinóc Sörkert & Étterem KóspallagKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag a térképen

Átlagos 2019. júniusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2019. június 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon szép erdős környezetben, a Börzsöny szívében található a hely, Kóspallag faluhatárán túl. A turistaház mellett található teraszos kialakítású sörkertben egy büfé üzemel, ahol legnagyobb választékban - legalábbis a többféle tábla alapján - jégkrémet lehet kapni, bár a 2 ott tartózkodó, nagy létszámú csoport az utolsó napokra már meglehetősen leapasztotta a készleteket. Mi külsős vendégként érkeztünk, meleg ételt, de még szendvicset vagy péksüteményt sem tudtak nekünk adni, a jégkrémeken kívül chips, ropi és néhány csokoládészelet volt.
A latte átlagos volt (400 Ft), Pringles chipset vettünk (kis dobozos 260 Ft, ez meglepően olcsó volt), valamint Toblerone jégkrémet ettünk (600 Ft). Rendelés és fizetés a pultnál történt, nem volt az asztaloknál kiszolgálás.
A gyerekcsoportok itt fogyasztották el a táborozás egy hete alatt a reggelit, ebédet, vacsorát, előre megbeszélt időpontban. A többség véleménye szerint egész jól főztek, finomak, bőségesek az ételek, persze egyszerű fogásokra kell gondolni. A reggeli ugyan elég karcsú és egyhangú volt: minden nap egyféle fehér kenyér és 1 féle felvágott (paprikás szalámi, Zala felvágott, kenőmájas), hozzá se zöldség, se egyéb körítés, az ebéd 2 fogásos: leves, főétel, a vacsora 1 meleg főétel. Repetára is volt lehetőség. A gyümölcslevest többen dicsérték, bár a fiam utálja, ő meg sem kóstolta. Természetesen mindig csak 1 féle menü volt, nem lehetett válogatni, akinek nem tetszett, az éhen maradt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (14)
Kisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Külső képKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Külső képKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Külső képKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Étlap/itallapKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Étlap/itallapKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Külső képKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Étel/italKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - EgyébKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Étlap/itallapKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - BelsőKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Külső képKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Külső képKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Étel/italKisinóc Sörkert & Étterem Kóspallag - Külső kép

Kisinóc Sörkert & Étterem további értékelései

2017.01.28a párjával
Kiváló
Kóspallagot elhagyva az erdő szélén, patak partján találjuk a Kisinóci Turistaházat. Szállásnak is kitűnő, a Börzsöny mélyén, turistautak találkozásánál, csodaszép környezetben várja a látogatókat télen-nyáron. Kirándulóknak melegen ajánljuk éttermét, ahol szolid árakon finom ételek és kedves...
Népszerű szállások a környéken
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval