Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyönyörű környezetben túlélőtábor

Kisinóci Turistaház KóspallagKisinóci Turistaház Kóspallag a térképen

Gyenge 2019. júniusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2019. június 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy hetes karatetábor helyszíne volt a turistaház, azon belül is az apartmanszobák, míg a 3 szintes főépületben egy másik gyerekcsoport táborozott. Bár a gyerekeknek megfelelt, de szerintem nagyon zsúfolt, barakkszerű, több napos tartózkodásra meglehetősen kényelmetlen, számomra alkalmatlan volt a helyszín. A pici szobába 5 db emeletes ágyat zsúfoltak be, egyetlen szekrény vagy polc sem volt, de még fogas sem, így az 1 hétnyi cuccot az ágy alatti faláda fakkjába kellett (volna) elhelyezni. Többen kényszer-megoldásként inkább a bőröndjükben hagyták a cuccukat, de a bőröndöket is csak az ágy alá lehetett betenni. A 10 főre egy db 4 személyes asztal volt 2 székkel, de az asztal 2 oldalához eleve nem is lehetett leülni, mivel az rá volt tolva a falra, illetve az egyik ágy oldalához. Hűtőszekrény nincs a szobában.
Az ablaktalan fürdőszoba a szobából nyílt befelé, elvileg valamiféle elszívó volt beépítve, de egyáltalán nem funkcionált, büdös, csatornaszagot árasztott (nyitott ajtó esetén be a szobába is), lehetetlen volt kiszellőztetni. A csempézés újszerű, zuhanytálca, mosdó, WC, de a felszereltség nulla, szappan, tusfürdő, kéztörlő kendő nem volt, mondjuk turistaháznál ez nem alapkövetelmény, de másutt azért már találkoztunk ilyennel. Törölközőt otthonról hozott mindenki, helyben nem adtak.
Ágynemű volt, de a csapat nagy része hálózsákban aludt.
Az egyszintes barakk végén volt az étterem, amelyet gyakorlóteremként, dojo-ként használt a csoport. Az itt lévő 2 db WC és mosdó sokkal kulturáltabb volt, mint a szobákhoz tartozó, bár itt még WC papír sem akadt. Az étterem szellőzése nem megoldott. A legnagyobb pozitívum a kinti medence, amelyet a gyerekek minden nap nagy örömmel használtak a szabadidőben. Szintén nem lehetett panasz a csodás Börzsöny adta erdei környezetre, jó levegőre. A szállás több km-rel kívül esik a lakott településen. Az épület körül nagy zöld füves területek találhatóak, valamint egy kis játszótér is, inkább az ovis korosztálynak való (hinta, mászóka).
A szállás 3-szori étkezést biztosított, ami elég változatos, finom és elegendő mennyiségű volt, repetázni is lehetett.
Árban olcsó. Az épület előtt és mellette elegendő parkolóhely volt. Szalonnasütő és tűzrakó hely szintén van. Térerő viszont gyakran egyáltalán nincs, így nemcsak internetezni, de még telefonálni is alig lehetett.
A takarítást a vendégeknek kell maguknak megoldaniuk. A személyzetet nem tudom értékelni, mivel nem találkoztam senkivel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (14)
Kisinóci Turistaház Kóspallag - Külső képKisinóci Turistaház Kóspallag - Medence/kertKisinóci Turistaház Kóspallag - Medence/kertKisinóci Turistaház Kóspallag - SzobákKisinóci Turistaház Kóspallag - SzobákKisinóci Turistaház Kóspallag - SzobákKisinóci Turistaház Kóspallag - SzobákKisinóci Turistaház Kóspallag - Külső képKisinóci Turistaház Kóspallag - Külső képKisinóci Turistaház Kóspallag - Külső képKisinóci Turistaház Kóspallag - Külső képKisinóci Turistaház Kóspallag - Medence/kertKisinóci Turistaház Kóspallag - Medence/kertKisinóci Turistaház Kóspallag - Szórakozás/Sport
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval